***Σε συνέχεια της κινητοποίησης της 1ης Ιουνίου 2007 γίνεται συλλογή υπογραφών στο e-petition-site Gia tin Ygeia gopetition.com, όπου μπορούν να συμμετάσχουν όλοι. Τελικοί αποδέκτες της συλλογής υπογραφών είναι ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, οι Υπουργοί και Βουλευτές μας, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Κομισσιόν*** ***Continuing the 1st of June 2007 movement, an e-petition "For Health" takes place at Gia tin Ygeia gopetition.com, where everyone can participate. The final recipients of the e-petition are the the Greek Minister for Health and Welfare, Ministers and Members of the Greek Parliament, the European Parliament and the European Commission***

7.6.07

UPDATE 07.06.07

«Η Αμαλία ήταν το σπίρτο που άναψε την φωτιά, το σπίρτο κάηκε, έμεινε όμως η φωτιά την οποία πρέπει να κρατήσουμε αναμμένη», έγραψε η φίλη Ηπιόνη. Τα λόγια της εκφράζουν με τον καλύτερο τρόπο την προσπάθεια μας.

Ούτε πολιτικοί είμαστε (και δεν θα θέλαμε να είμαστε), ούτε έχουμε την δύναμη να ασκήσουμε εξουσία, αλλά μπορούμε να την ελέγξουμε και οφείλουμε να το κάνουμε!

Μπορούμε να ενημερώσουμε και οφείλουμε να το κάνουμε.

Μπορούμε να αφυπνιστούμε και να βοηθήσουμε να αφυπνιστούν κι άλλοι.

Στόχος μας είναι, να πάμε αύριο στο Δημόσιο Νοσοκομείο ή στο Κέντρο Υγείας και να υπάρχει ο απαραίτητος εξοπλισμός, ο γιατρός να μας αντιμετωπίσει ισότιμα, να μας δει σαν ασθενείς, σαν ανθρώπους, να μην κοιτάξει πρώτα την τσέπη μας και μετά το πρόβλημά μας, να μας δώσει την κατάλληλη αγωγή και όχι την αγωγή που η όποια φαρμακευτική εταιρία του "επιβάλλει", να μας κάνει να αισθανθούμε ότι ζούμε επιτέλους σε μια ευνομούμενη πολιτεία και όχι σε ενα τριτοκοσμικό μπάχαλο...

Ας μην γελιόμαστε: το πρόβλημα της Αμαλίας δεν ήταν μόνο το φακελάκι, αλλά η αναλγησία, η ασυδοσία, η ασχετοσύνη, η ανευθυνότητα και η ατιμωρισία κάποιων επίορκων. Όσο συναντάμε τέτοια φαινόμενα θα αντιδρούμε όσο μπορούμε εντονότερα.

Συνεχίζουμε!

172 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

synexizoume!

Victoria είπε...

Να γίνουν εξαίρεση οι αλμπάνηδες ρε παιδιά, όχι ο κανόνας!

και ναι... ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

Aphrodite είπε...

Συνεχίζουμε λέει!!!!

Πιο ενωμένοι και δυνατοί από ποτέ!!!

Πώς το 'λέγαν, "Η ισχύς εν τη ενώσει"? Ε, το αυτόν!)
:)

Θέλει λίγο χρόνο ακόμη να στρώσουμε το μπλογκ με όλα του τα σεπρεπέ, και στο μεσοδιάστημα περιμένουμε τι ακούσατε, τι είδατε, λινκς, τι σκέφτεστε τελικά για όλα αυτά που λέγονται (κολλημένα e-mails λέει, εκπομπές λέει, αυτο-κόλληση λέει, κινήσεις λέει, διάφορα λέει...). Πείτε παραέξω πως συνεχίζουμε ο καθένας μας πολύ πιο συγκροτημένα, με βαθύτερη κατανόηση του τι έγινε, και όλοι μαζί με ακόμη μεγαλύτερη συναίσθηση του ότι αυτά που ζητάμε τελικά δεν είναι τόσο εξωπραγματικά. Ολοι τα ίδια θέλουμε...

Περιμένουμε κι άλλους, το μήνυμα διαχέεται!

ΥΓ- βέβαια παράλληλα πρέπει να φροντίσουμε και τις υποχρεώσεις που στοιβιάστηκαν όλον αυτόν τον καιρό, αλλά για τόσο σοβαρό σκοπό, όλα θα γίνουν!

ΝΙΚΟΣ ΠΕΡΑΚΗΣ είπε...

Ναι...
Συνεχίζουμε και χαίρομαι γι'αυτό..

Σας στέλνω την καλημέρα μου!!!

Ανώνυμος είπε...

αν μας έλεγε και κάποιος ή κάποια "ποιοι συνεχίζουμε" , θα ήταν καλύτερα...για καθαρά τεχνικούς λόγους...

spallantzas είπε...

Λυπάμαι αν θα σας χαλάσω το "αγωνιστικό" και "ενωτικό" κλίμα, αλλά (στην τελευταία μου παρέμβαση εδώ) θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι, εφόσον δεν έλαβα εδώ και 24 ώρες καμιά απάντηση στα ερωτήματα που έθεσα, θεωρώ υποχρέωση μου να αφαιρέσω από το ιστολόγιο μου όλους τους συνδέσμους προς την αλυσίδα των blogs που ακολούθησαν την καμπάνια της 1ης Ιουνίου για την Αμαλία Καλυβινού και να συστήσω και σε άλλους να το κάνουν, γιατί πιστεύω (κι ας το διαψεύσει κάποιος, το ζητώ από χθες) ότι ό,τι εξελίσσεται τις τελευταίες ημέρες, αδιαφανώς και από συγκεκριμένους ανθρώπους, γίνεται αποκλειστικά με στόχο την (εφήμερη προφανώς) προσωπική δημοσιότητα, πράγμα το οποίο καμιά σχέση δεν έχει με την αρχική μας κινητοποίηση και προσβάλλει τη μνήμη της Αμαλίας.
Ευχαριστώ τους αρχικούς εμπνευστές της ιδέας , και κυρίως τον HELIX, για την ευκαιρία που μας έδωσαν να συμμετέχουμε στην μεγαλύτερη μέχρι σήμερα διαδικτυακή (και όχι μόνο) διαμαρτυρία και είμαι βέβαιος ότι θα ξανασυναντηθούμε στην ...επόμενη και μεγαλύτερη.

Evita T. είπε...

Kalhmera kai apo mena :)

Fusika kai sunexizoume! Poioi sunexizoume? Osoi 8eloume, osoi eimaste edw, osoi 8a er8oun avrio h se ena mhna. Einai omws gegonos pws oi upoxrewseis pou mazeuthkan apo tis prohgoumenes meres mas ka8usteroun kapws (emena toulaxiston).

Stefan, lupamai pou kaneis den apadhse sta erwthmata sou. Prepei omws na katalaveis pws den yparxoun atoma pou na douleuoun full-time panw sto olo 8ema. Ola ta paidia exoun kai tis kanonikes tous upoxrewseis kai vazoun extra proswpiko xrono se olo auto. Kaneis den ka8etai na parakolou8ei to blog olh th mera. Nomizw pws anti na 8umwneis kai na krineis 8a htan pio epikodomhtiko na prosferes ena xeri voh8eias..na evgaines brosta kai eleges "egw analamvanw na organwsw to X". Pistepse me kaneis den 8a sou provale adirrhsh. Den einai dunaton na ta perimenoume ola apo 5-10 atoma.

Einai krima na xalame to klima alla kai th dunamikh ths omadas. Elate na doulepsoume mazi..elate na sunexisoume.

Evita

blogger είπε...

Αντε καλημέρα κι από εμένα. Καλή συνέχεια σε όλους!
@Stefan, συμφωνώ με motokouzi.
Δεν ήταν εύκολο να απαντηθούν υπεύθυνα όλα όσα ρωτούσες. Ποιος θα σου απαντούσε και με ποια ιδιότητα ρε συ;
Μην τα ισοπεδώνεις όλα επειδή δεν πήρες κάποιες απαντήσεις.
Και πάλι καλή συνέχεια σε όλους!

spallantzas είπε...

@krogias @motokouzi

μακάρι να έχετε εσείς δίκαιο και εγώ άδικο...μέχρι τότε όμως επιτρέψτε μου να έχω τις απόψεις μου, σεβόμενος φυσικά και τις δικές σας...επαναλαμβάνω ότι δεν έχω πρόβλημα με όσους εμπνεύστηκαν και σήκωσαν την καμπάνια από την πρώτη στιγμή (αλήθεια γιατί σας απασχόλησε ελάχιστα ότι αρκετοί από αυτούς, κύρια ο YPEROPTIX, αποχώρησαν?)και τους ευχαριστώ για μια ακόμη φορά για την ευκαιρία που μας έδωσαν. Έχω πρόβλημα όμως με κάποιους που ενώ μέχρι χθες δεν είχαν καν blog (ούτε blogger account), σήμερα αναλαμβάνουν "πρωτοβουλίες ελλήνων bloggers" και ενημερώνουν τον (ελεύθερο) τύπο για νέες κινητοποιήσεις (γελοίου περιεχομένου) στο όνομα της αμαλίας, που κανείς από εσάς που τρέξατε τόσο, δεν αποφάσισε και κανείς σας δεν αντιδρά όπως θάπρεπε.
Παρόλα αυτά εύχομαι από καρδιάς καλή συνέχεια.

ATHENA είπε...

@ STEFAN
ΝΑ ΦΕΥΓΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ
ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!

blogger είπε...

@ stefan,
Στο είπα και σε email Στέφανε.
Δεν μπορείς να ελέγξεις κανέναν. Δεν έχει αυτό το δικαίωμα κανένας. Το internet είναι απόλυτα άναρχο αλλά παράλληλα και απόλυτα δημοκρατικό.
Η λεγόμενη "συντονιστική" (που δε μου αρέσει καθόλου αυτός ο όρος σε αυτή την ιστορία) δεν έλεγχε κανέναν, ούτε αστυνόμευσε κανέναν.
Το μόνο που παρείχε ήταν έναν χώρο συγκέντρωσης ιδεών, προτάσεων και συλλογικών δράσεων.
Ούτε κι εγώ συμφωνώ στο δημοσίευμα του Ε.Τ. και με έβαλε σε σκέψεις, όμως τι μπορώ να κάνω εγώ μόνος μου;
Κι εμένα δε μου αρέσει ο όρος "πρωτοβουλίες Ελλήνων Blogges", και μην ξεχνάμε ότι στην όλη προσπάθεια για την Αμαλία δεν συμμετείχαν μόνο bloggers, αλλά και απλοί χρήστες του διαδικτύου, που ό,τι κάνανε το κάνανε με την ψυχή τους.

paraxeno είπε...

stefan... δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ποιος ενημέρωσε τον ελεύθερο τύπο, μπορεί και καποιος δημοσιογράφος τους να παρακολουθούσε τις προτάσεις που ολοι αυτές τις μέρες άφηναν στον μπλογκ και να το εγραψε... πως μπορούμε να ελέγξουμε τόσο κόσμο, και μάλιστα αγνώστους????

μπορείς όμως να κανεις ενα τηλέφωνο στην εφημερίδα να μάθεις αν θέλεις οπωσδήποτε απαντήσεις και λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο θέμα, αυτοί που το δημοσίευσαν θα ξέρουν κάτι περισσότερο... επειδή κατι ξεκίνησε μέσα από τον χώρο των μπλογκς δεν σημαινει οτι δεν σηκώνουμε και τα τηλέφωνα...

επίσης οσον αφορά την αναφορά σου στους μπλόγκερς γενικά, ειναι κατι που δεν εχει εκπροσώπηση από ένα πρόσωπο, δεν ιδρύθηκε επίσημα καποια ομάδα οργανωτική, όποιος μπορούσε και ήθελε συμμετείχε, η κινητοποίηση της Παρασκευής πέτυχε να ακουστεί διότι ακριβώς εξέφρασε το σύνολο ολων των χρηστών του διαδικτύου και ανθρώπων εξω από αυτό που ενημερώθηκαν με το φυλλάδιο που μοιράστηκε... οι μπλογκερς ήταν η εκκίνηση όχι το "αρχηγείο" και σαφώς δεν βλέπω τι σχέση μπορεί να έχει με οποια πρωτοβουλια αφορά τον τομέα της ΥΓΕΙΑΣ η παλαιότητα ενός μπλογκερ στο χώρο, υποννοείς ότι καποιος που ανοιξε χθες μπλογκ δεν δικαιούται να παλέψει είτε προσωπικά είτε εντασσόμενος σε μια ομάδα της επιλογής του για το θέμα αυτό? και αν ναι θα ήθελα να καταλάβω τους λόγους....

με το ιδιο σκεπτικό που σε κάνει να αναρρωτιέσαι και να ενίστασαι, μπορεί να μη σε αντιπροσώπευε και η προχθεσινή κίνηση στην οποία κι εσύ ενεργά συμμετείχες επειδή συμφώνησες με όλα πιστεύω - άλλως θα ειχες εκφράσει αντιρρήσεις με κάποιο σχόλιο... όπως το κάνεις τώρα...

επίσης μια παρατήρηση, εκτός των σχολίων εδώ, δεν αναφέρεται τίποτα για συνέχεια στο νέο μπλογκ... μήπως θα πρέπει να το διασαφηνίσετε παιδιά όσοι ασχολείστε??? για να ξέρει ο κόσμος που έρχεται ότι υπάρχει καποιος πόλος ένας εκ πολλών ίσως ομαδικός εδώ, ώστε και να συμμετάσχουν εάν θέλουν όσοι θέλουν και ίσως να έλξει και τυχόν υπόλοιπες πρωτοβουλίες αλλων ομάδων που δεν μπορούμε να τις γνωρίζουμε ή να τις εντοπίσουμε????

και συνεχίζουμε ναι... αλλά πως??? αν υπάρχει καποια ομαδική συνεργασία και ιδέα... πείτε μας...

εκτός εάν η συνέχεια της συγκεκριμένης ομάδας, αφήνεται σε προσωπικές πρωτοβουλίες για την ώρα μεχρι να πέσει μια ιδέα για κάτι μαζικό ξανά...

Συγνώμη για το μακροσκελές σχόλιο

καλή συνέχεια σε όλους -

Evita T. είπε...

Den xerw re paidia..
Einai toso aplo na vriskoume olh thn wra pragmata na mas xwrizoune. Aman pia..

Proswpika den eimai blogger, den menw kan sthn Ellada kai den xerw kanenan apo edw mesa!

Kai eilikrina, den me apasxolei ka8olou. Auto pou me apasxolei einai to pws 8a kanw tis douleies mou kai pws 8a vrw ligo xrono to vradu na teleiwsw thn metafrash enos keimenou , na steilw merika emails kai na xekinhsw siga siga to 8ema twn upografwn pou suzhtousame tis proales.

Katalavainw pws auto to klima anamonhs kai "xalarwshs" ekneurizei kapoious apo esas..alla eilikrina, parte prwtovoulies! Elate edw, peite ti 8elete na kanete, parte 2-3 gnwmes (an 8elete) kai xekinhste. Omada eimaste..mhn perimenete na parete entoles..Idees, sumvoules, subarastash nai..alla kaneis den 8a sas parei apo to xeri.

Elate loipon.. :)

Ανώνυμος είπε...

Ποιοί είσαστε όλοι εσείς; Γιατί εμφανιστήκατε (οι μισοί τουλάχιστον) ΜΕΤΑ τη διαμαρτυρία της 1ης Ιουνίου; Πού είναι όλοι εκείνοι που οργάνωσαν την κινητοποίηση και τι γνώμη έχουν για όλα αυτά οι χιλιάδες που συμμετείχαν; Με ποιό δικαίωμα λέτε "συνεχίζουμε" και υπογράφετε (ανώνυμα) εν ονόματι των ελλήνων μπλόγκερς; Τι ακριβώς συνεχίζετε; Ποιοί και πόσοι από εσάς αποφασίζουν για νέες δράσεις και με τι είδους διαδικασίες; Ποιός σας έδωσε την άδεια να φτιάξετε αυτό εδώ το blog και να καπηλευτείτε κάτι που ανήκει σε όλους μας;

Θα έπρεπε να ντρέπεστε που χρησιμοποιείτε το όνομα της Αμαλίας για να προωθήσετε τις θολές πολιτικές και προσωπικές σας βλέψεις. Δεν εκπροσωπείτε πια τίποτα και κανέναν.

Άντε, τυπώστε και μπλουζάκια, κολλήστε αυτοκόλλητα, πουλήστε σουβενίρ και βγείτε και στα κανάλια να κάνετε το κομμάτι σας. Να ξέρουμε τουλάχιστον με ποιούς έχουμε να κάνουμε...

Evita T. είπε...

Gia paradeigma..
Gia na xekinhsoume to 8ema twn hlektronikwn upografwn. Ergaleia yparxoun polla kai euxrhsta kai me xara na to xekinhsw..Poioi omws 8eloun na me voh8hsoume me to keimeno? Tha vasistoume sto keimeno ths Paraskeuhs? Prepei na yparxei kai Agglikh ekdosh?

Na mia protash loipon..perimenw adidraseis.

:)
Evita

Zaphod είπε...

@stefan: Ούτε κόμμα είμαστε, ούτε "αντιπρόσωποοι των ελλήνων bloggers" (ότι και αν σημαίνει αυτό). Αν είναι δυνατόν!

Συνεχίζουμε ναι, αλλά ποτέ κάποιος δεν ήθελε να το παίξει ηγεσία, γι αυτό και κάποιες ερωτήσεις έμειναν αναπάντητες, γιατί κανένας δεν θεωρούσε εαυτόν αρμόδιο να τις απαντήσει. Ψαχνόμαστε όλοι, άσε που μερικοί έπεσαν για ύπνο μετά από τόση αυπνία!

Και γω τώρα απαντάω ως zaphod και μόνο και δηλώνω πως η πρωτοβουλία της μέρας της Αμαλίας ανήκει σε όλους και σε κανένα λιγότερο η περισσότερο. Αν κάποιος θέλει να γεμίσει με αυτοκόλλητα ένα δρόμο μπορεί κάποιοι να το βρουν καλή ιδέα και να πάνε, κάποιοι μπορεί να διαφωνήσουν, δεν θα τους πω εγώ τι θα κάνουν. Έτσι έγινε και η κίνηση της πρώτης Ιουνίου. Κάποιοι είχαν μιαν ιδέα και κάποιοι άλλοι συμφώνησαν. Απλά!

Αυτό που μπορεί να πει κάποιος για το blog είναι πως εδώ μαζεύονται ιδέες, όχι πως κάποιος "αρχηγός" δίνει κατευθύνσεις. Από αρχηγούς έχω χορτάσει... :-)

Τα υπόλοιπα, για όποιον ενδιαφέρεται μεσω mail, αλλά θα απαντήσω το βράδυ ή αύριο γιατί έχω και δουλειά!

love&kisses
zaphod

paraxeno είπε...

και θα ήθελα να προσθέσω για να μη μου πείτε ότι κι εγώ ρωτώ χωρίς να προτείνω τις ακόλουθες ιδέες που μου ειπαν γνωστοί μου που συμμετείχαν σιωπηλά σε όλη αυτή την προσπάθεια...

εκτός της συνέχισης της αποστολής μεηλς στους αρμόδιους φορείς μας...

ξεχάσαμε να ασχοληθούμε με οργανώσεις που μάχονται για την Υγεια όπως συλλόγους καρκινοπαθών ή με άλλους σχετικούς κοινωνικούς προσανατολισμούς...

άλλη ιδέα ειναι η δημιουργία ενός φόρουμ συζητήσεων οπου ανθρωποι επώνυμα θα μπαινουν να συζητούν και εάν έχουν απτά στοιχεία να καταγγέλουν τα δεινά του συστήματος που τους ταλαιπωρούν

και φυσικά ενασχόληση του κάθε ενός από εμάς που ενδιαφέρεται στα προσωπικά μας μπλογκς με τρόπους που επιλέγουμε

paraxeno είπε...

μοτοκουζι μου οι υπογραφές για να εχουν ισχύ θα πρέπει να εχουν τα ακριβή προσωπικά του καθενός που συνυπογράφει... δεν ξέρω εάν και ποσοι θα θέλουν επώνυμα να συμμετάσχουν, αλλά σίγουρα αξίζει τον κόπο και μπορεί να γινει και με chain mails σε φίλους και γνωστούς μας όπως θα εχουμε λαβει ολοι φαντάζομαι μεηλς για τη συλλογή υπογραφών για τόσα αλλα πράγματα ελληνικά και διεθνή

εγώ υπογράφω οταν ετοιμαστείτε και αρχίζω και chain mail αν θεωρηθεί χρήσιμο -

να μαθουμε ποσες ειναι οι λιγώτερες υπογραφές που χρειάζονται για να εχει ισχύ καποια τετοια κίνηση

οτι θέλετε σφυρίξτε μου

paraxeno είπε...

και με τις υπογραφές εκτός αυτών που μπορούν να μαζευτούν διαδικτυακά μπορούμε να χτυπήσουμε και την πόρτα συλλόγων Χαμόγελο του παιδιού, άλλων συλλόγων για καρκινοπαθείς νεφροπαθείς κλπ να μαζέψουμε και από αυτούς

μπορώ σιγά σιγά να βρω τηλέφωνα μεηλ και διευθύνσεις μερικών να εχουμε για αρχή

blogger είπε...

@motokouzi:
Δεν μας χωρίζει τίποτα. Οι σκέψεις είναι ελεύθερες και προτάσεις αναγκαίες για να συνεχίσουμε.
Όσο για το "full time" που είπες προς τον Στέφανο, επειδή ξέρω το τι δουλειά έκανε και αυτός, ήταν κάπως λάθος η τοποθέτησή σου..
Ξεκινάμε με μια βάση: Όλοι δούλεψαν το ίδιο. Αυτό για εμένα είναι κανόνας.
Τα 5-10 άτομα δεν έκαναν τίποτε "παραπάνω".

blogger είπε...

@paraxeno: Συμφωνώ σε όλα.

Evita T. είπε...

@krogias

Auto pou h8ela na ginei katanohto einai oti polloi an8rwpoi kanoun oti boroun kai summetexoun me opoio tropo boroun/8eloun. Nomizw oti uparxei mia edupwsh oti kapoioi exoun xrhstei upeu8unoi kai arxhgoi kai wfeiloun na dinoun apadhseis. Auto ennoousa otan milousa gia full-time. Den 8elw na prosvalw kanenan, auto pou 8elw na tonisw einai oti anti na psaxnoume gia ierarxies 8a htan kalutero na asxolh8oume me pio epikodomhtikes asxolies.

@paraxeno

Diavasa pws oi 3,000 ypografes apotelous to minimum kai oti gia na 8ewrh8oun isxuouses xreiazomaste ta exhs stoixeia: onoma, epi8eto, xwra, polh, email. Boroume na epilexoume poia apo auta ta stoixeia 8a fainodai online alla prepei na ta kata8esoume ola otan 8ewrhsoume oti exei teleiwsei h sullogh upografwn.

Kalh sunexeia kai ta leme to vradaki :)

Evita

Ανώνυμος είπε...

@ Zaphod
“Συνεχίζουμε ναι, αλλά ποτέ κάποιος δεν ήθελε να το παίξει ηγεσία, γι αυτό και κάποιες ερωτήσεις έμειναν αναπάντητες, γιατί κανένας δεν θεωρούσε εαυτόν αρμόδιο να τις απαντήσει. Ψαχνόμαστε όλοι, άσε που μερικοί έπεσαν για ύπνο μετά από τόση αυπνία!”

Τώρα ποιόν δουλεύετε??? Όταν πετάξατε κόσμο.. τότε που είχατε πολλούς ποιος ήταν ηγεσία???
Αυτό το μπλογκ ποιος το έφτιαξε?? Και για ποιό σκοπό???

@ Κρόγιας
Αν θυμάσαι σου είπα σε comment στο άλλο μπλογκ ότι όσα κι αν σου πω δεν πρόκειται να αποχωρίσεις, μπορεί όλοι να φύγουν αλλά εσύ θα μείνεις τελευταίος να συνεχίσεις την ανιδιοτελή προσφορά σου.

@ στα υπόλοιπα παιδιά.. και στο φίλο μου Zaphod
Θλίβομαι που βλέπω πλέον σ’ αυτό το χώρο παιδιά που θέλουν να προσφέρουν..

Ειλικρινά λυπάμαι..

Ανώνυμος είπε...

Και κάτι ακόμα που ξέχασα..
Σταματήστε να χρησιμοποιείτε το ΟΝΟΜΑ της Αμαλίας για τους οποίους σκοπούς σας.
Θα μας βρείτε μπροστά σας

paraxeno είπε...

anthropos.gr

fiskilis είπε...

αυτη ειναι η απαντηση σε ενα απο τα πολλα email που εστειλα

Ανταποκρινόμενος στην ευαισθησία σου για ένα θέμα που δεν αφορά μόνο την άτυχη Αμαλία και επειδή πιστεύω ότι οι προσπάθειες όλων μας θα καλυτερεύσουν τα πράγματα, κατέθεσα ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας που το κείμενο της το έχω αναρτήσει στην διεύθυνση

http://www.dinosvrettos.gr/01Bouln/012KoivElegx/0121SynoloErwt4567/0122_2007/0706Iouv/070607Amalia.html

Ο κάθε υπουργός έχει υποχρέωση να απαντήσει εγγράφως σε 25 μέρες και αυτό σημαίνει ότι ένας αριθμός υπαλλήλων του Υπουργείου Υγείας θα ασχοληθεί με το θέμα. Αυτό από μόνο του δεν λύνει το πρόβλημα, όμως το γεγονός ότι μερικές εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες περιμένουν να δουν την έγγραφη απάντηση του ασκεί σοβαρή πίεση.

Φιλικά,
Ντίνος Βρεττός

kwstask είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟΥΛΙ.ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ: ΑΥΤΟΣ Ο "ΑΝΩΝΥΜΟΣ,,ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΕΙ? ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ"ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ!,,.ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ?Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΠΟΙΩΝ ΜΙΛΑΕΙ?ΜΗΠΩΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΡΩΝ ΠΟΥ-ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ-ΜΑΘΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΘΗΧΤΗΚΑΝ?!ΑΥΤΟΣ ΣΧΕΔΟΝ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ!! ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ?!! ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΑΝΩΝΥΜΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑ ΕΞΑΦΑΝΗΣΤΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΙΝΙΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ 1ΗΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑΤΙ-ΑΛΛΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΑΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΝΕΕΣ ΑΜΑΛΙΕΣ!!ΟΧΙ ΣΤΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ!ΟΧΙ ΣΤΗ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ!ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ! ΜΟΤΟKUZI TI AKRIVWS BOHΘΕΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ.ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ... ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ......

Evita T. είπε...

Na'mai pali :)
Olo feugw ki olo edw trigurizw..

Kwsta 8elw na ftiaxw ena keimeno gia th sullogh twn upografwn pou omws nomizw pws den prepei na anaferetai apokleistika sthn Amalia. Prepei na exei na kanei me olo to 8ema Ygeia kai me ta aithmata mas..
Steile mou email an 8es na arxisoume na to koitame.

Evita

paraxeno είπε...

ΙΑΤΡΕΙΑ ΠΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

paraxeno είπε...

που να ξέρω βρε κώστα τι ζόρι τραβάει ο κάθε ανώνυμος??? δεν με αφορά και δεν με ενδιαφέρει κανείς ανώνυμος που δείχνει αναλγησία και ασχολείται με τα πίτουρα...

προτιμώ να προσπαθήσω με το δικό μου τρόπο, και δεν με νοιάζει αν θα ειναι εδώ αλλού ή παντού μαζί...

βρίσκω πληροφορίες και σας τις παραθέτω, οποιος μπορεί να τις εκμεταλλευτεί ας το κάνει...

τώρα που κοίταζα τους συλλόγους σχετικά με την Υγεία ενιωσα τον ίδιο πόνο που ενιωθα οταν διάβαζα το μπλογκ της Αμαλίας αλλά συνειδητοποίησα πως υπάρχουν αν όχι εκατομύρια Αμαλίες τουλάχιστον εκατοντάδες χιλιάδες... κι αυτή η συνειδητοποίηση με κάνει να κλεινω τα μάτια στις ανώνυμες γκρίνιες, έτσι κι αλλιώς εμένα το θέμα της Υγείας με ενδιαφέρει, κι ας με ξεσήκωσε η γραφή της Αμαλίας...

το χρειαζόμουν το ξύπνημα...

paraxeno είπε...

προσωπικά αποχώρησα από τα διαχειριστικά του μπλογκ αλλά δεν αποχωρώ από το ευρύτερο θέμα... μπορεί κι εγώ αυριο να χρειαστώ ενα Ιατρείο Πόνου, κι ο κάθε ανώνυμος ή επώνυμος το ίδιο....

τόση ανώνυμη οργή θα εκανε καλό αν γινόταν παθος για οργάνωση και στόχευση του επόμενου πιθανού ομαδικού βήματος

Ανώνυμος είπε...

Πήρα και εγώ το ίδιο μέιλ από τον Ντίνο Βρεττό .
Κάποιος που έχει τις γνώσεις ας δημιουργήσει ένα φόρουμ.
Με μια σειρά σχολίων δεν βγαίνει άκρη και το συνεχίζουμε μοιάζει κούφιο , και ας μην είναι για όσους από εσάς δουλεύετε.

Ρ.

paraxeno είπε...

εν ολίγοις δεν μπορώ να κλείσω τα μάτια στο πρόβλημα που και πριν την Παρασκευή με απασχολούσε, και να ασχοληθώ με μπλογκεριές και τα σχετικά τους που έτσι κι αλλιώς δεν τα καταλαβαίνω...

kwstask είπε...

ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΞΕΝΟΥΛΙ.ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΙ ΕΜΠΡΟΣ ΚΙ ΕΓΩ ΠΑΥΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ,ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΙ ΟΧΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ(ΣΟΡΡΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΞΗ)!ΑΝΩΝΥΜΕ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΚΑΝΤΟ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΛΛΥΜΕΝΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΠΛΟ ΤΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΥ(ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Μ'ΑΡΕΣΕ!)

Ανώνυμος είπε...

Δεν θέλω να φανεί το μήνυμα μου σαν κριτική , γιατί από εμένα που έστειλα μόνο τα μειλ σε σας που είδα πόσο κουραστήκατε και δουλέψατε δεν χωράει. Μόνο την εικόνα που εισπράττουν οι επισκέπτες προσπαθώ να μεταφέρω.
Ρ.

paraxeno είπε...

Ρ. γνωμη εκφράζεις μην ανησυχείς και αρκετά συγκεκριμένη κι αν παρεξηγήσει κανείς μη σκας... προσωπικά τείνω να συμφωνήσω μαζί σου - αγνωσται αι μορφαι του διαδικτύου... :Ρ:Ρ

kwstask είπε...

ΜΟΤΟΚΟΥΖΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟ Ε-ΜΑΙΛ ΣΟΥ.ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΛΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ Η ΑΝ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΑΣΕ ΕΚΕΙ ΤΟ Ε-ΜΑΙΛ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΗΛΩ.ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙgiatriwramiden.blogspot.com ΟΚ? ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΕΔΩ ΑΝ ΟΚ Η ΟΧΙ,ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ.

Evita T. είπε...

Ok Kwsta,
Nomizw to email mou einai sto profile mou alla 8a epikoinwnhsw h er8w apo to blog sou.

Ta leme suntoma!
Evita

Unknown είπε...

Σήμερα έλαβα e-mail απάντηση από τον βουλευτή Βρεττό.

http://www.dinosvrettos.gr/01Bouln/012KoivElegx/0121SynoloErwt4567/0122_2007/0706Iouv/070607Amalia.html

Γράφει ότι κατέθεσε ερωτήσεις στην βουλή προς τους υπουργούς.
Οι ερωτήσεις έχουν πολύ ενδιαφέρον...

paraxeno είπε...

οντως greek history τα αποτελέσματα της δυναμικής που βγήκε προς τα εξω την Παρασκευή δεν εχουν αρχίσει να φαινονται...

μπορεί να μας εκπλήξει η συνέχεια, (το ελπίζω)

ιωαννης είπε...

γεια σας κι απο μενα.
ειναι ευχαριστο που συνεχιζεται η προσπαθεια.
ομως ρε παιδια ασ σταματησουμε να ασχολουμαστε μα τον καθε ανωνυμο που μπαινει μονο και μονο για να βαζει τρικλοποδιες σε καθε ιδεα.
ασ βοηθησει ο καθ ενας οπως μπορει.
εξ αλλου και τις υπογραφες με πληρη στοιχεια θα τις μαζεψουμε,διαφορετικα τι υπογραφες θα ειναι?

ATHENA είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΛΕΜΕ, ΠΡΟXΩΡΑΜΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ E-PETITION, ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΚΑ,ΕΞΕΤΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.

ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΛΗ Η ΟΡΜΗ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΑΣΦΥΚΤΙΚΗ ΠΙΕΣΗ ΤΗΣ 1ΗΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΩΣΤΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ:))

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΕΔΩ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΕΓΩ ΝΑ ΤΙΣ ΜΑΖΕΨΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΣΥΝΘΕΣΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ.

ΝΑ΄ΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΤΟΟΥΝ, ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΤΟΟΥΝ ΟΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΕΝΑΝ -ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΠΩς ΠΕΡΙ ΕΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ- ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΘΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ? ΧΑ!

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα, παιδιά. Διάβασα την ιστορία της Αμαλίας και νομίζω δε χρειάζεται να αναφέρω το πόσο πολύ με άγγιξε. Έχω την τύχη να είμαι αρθρογράφος, εξωτερικός συνεργάτης στο Nitro και συντάκτης στο Uman. Στο Nitro λόγω του ότι το περιοδικό είναι lifestyle δεν μπορώ να γράψω κάτι, όπως είδα όμως τουλάχιστον μπήκατε στο site (yupi.gr). Σχετικά με το Uman, τώρα, αποφάσισα έπειτα από συζήτηση με το διευθυντή μου Πάνο Πιλάτο να γράψω στη στήλη μου (delivery boy) το θέμα αυτό που αφορά, όχι μόνο την Αμαλία Καλυβίνου, αλλά όλους μας. Θα ήθελα αν μπορείτε να κάνετε κάποια σχετική ανακοίνωση, ώστε να γνωστοποιηθεί σε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο η αμέριστη συμπαράσταση που δείχνουμε σε ένα γεγονός τόσο, μα τόσο ασύλληπτα φρικαλέο…

Τάσος Χριστοδουλίδης

Evita T. είπε...

Bravo athena giati
egw den eimai ka8olou kalh sthn
koptikh/raptikh!

As valoume ena eikoniko deadline stous eautous mas gia na xekinhsoume th sullogh upografwn. 1 evdomada isws ?

Evita

kwstask είπε...

ΠΑΙΔΙΑ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ?ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΘΑΠΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ.ΤΙ ΛΕΤΕ?

Ανώνυμος είπε...

Kwstask, αν δεν κάνω λάθος ετοιμάζετε έναν αγώνα κατά όλης αυτής της κατάστασης. Νομίζω ότι θα βοηθούσε να ανακοινωθεί πρώτα και στο ευρύτερο κοινό το τι πρόκειται να κάνετε.

Τάσος Χριστοδουλίδης

paraxeno είπε...

κύριε Χριστοδουλίδη, ειναι συγκινητική η ανταπόκρισή σας, μόνο λίγη προσοχή στο χειρισμό του ονόματος της Αμαλίας καθώς η οικογένειά της επιθυμεί η αναφορά να σχετίζεται μόνο με το μπλογκ της ωστε να μειωθούν οι συνεχείς πιέσεις και οχλήσεις που δέχονται από τοτε που δημοσιοποιήθηκε το όλο Θέμα και να εχουν λιγη ησυχία να διαχειριστούν το πένθος τους. καταλαβαίνω πως ειναι δύσκολο να γίνει αυτό, αλλά ως πιο εμπειροι οι αρθρογράφοι, μπορείτε να το χειριστείτε ανάλογα - με τον ίδιο σεβασμό που ακουμπήσατε το θέμα στην ηλεκτρονική σας αναφορά

να ειστε καλά :)

paraxeno είπε...

κώστα δεν νομίζω πως δικαιοδοτείται κανείς από εμάς να εγκρίνει το κείμενο του κυρίου Χριστοδουλίδη...

δυο τρεις πληροφορίες για τη δική μας κίνηση της παρασκευής βρίσκονται ήδη ανηρτημένες στο μπλογκ και εδώ και στο αρχικό... και διασαφηνίζεται η θέση όλων οσων συμμετείχαν...

kwstask είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ.ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΠΑΙΔΙΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ..ΑΤΗΕΝΑ,ΠΑΡΑΞΕΝΟ,ΜΟΤΟΚΟΥΖΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ!!!

paraxeno είπε...

ααααα συγνώμη κωστα για δικό μας κείμενο λες σορρυ παρανόηση... ;/

ATHENA είπε...

@ ΤΑΣΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΗΔΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΑΝ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΓΕΛΕΙΣ.

ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΜΗ ΔΙΣΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙΣ ΣΤΟ

MAMAEDO@GMAIL.COM

AYTO ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ


@ ΜΟΤΟΚΟΥΖΑΚΙ
ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΕΙΜΑΙ ΣΚΡΑΠΑΣ ΣΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ
ΑΛΛΑ Η ΚΟΠΤΟΡΑΠΤΙΚΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ, ΣΥΝΔΥΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΕΛΕΙΑ!-)

@ ΟΛΟΥΣ
ΚΑΤΑΘΕΣΤΕ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ, ΛΕΜΕ!

ΑΝΤΕ ΕΜΠΡΟΣ ΔΟΥΛΕΙΑ!

ιωαννης είπε...

δεν ειναι ιδεα..αλλα αξιζει να το διαβασετε.

Του Δημήτρη Καραγιώργου

Έντονο προβληματισμό στην ιατρική κοινότητα και στους πολίτες, προκαλούν τα ιατρικά σφάλματα.Οι γιατροί τα θεωρούν αναπόφευκτα, ειδικά σε μία χώρα όπως η Ελλάδα, όπου δεν υπάρχει και ο καλύτερος συντονισμός μεταξύ των ιατρικών τμημάτων και ειδικοτήτων. Το ενδεχόμενο να πέσουν θύματα ιατρικού λάθους αποτελεί ‘εφιάλτη’ και για τους πολίτες, καθώς τρεις στους τέσσερις φοβούνται πως μπορεί οι ίδιοι να πέσουν θύματα.

Τα παραπάνω ανακοίνωσαν σήμερα οι διευθυντές γιατροί κ.κ. Στέφανος Φούσας (διευθυντής στην Καρδιολογική κλινική του ‘Τζανείου’), Πάνος Ζηρογιάννης (διευθυντής στη Νεφρολογική κλινική στο Κρατικό της Αθήνας) και Ιωάννης Καλλικάζαρος (διευθυντής Καρδιολογικής κλινικής στο ‘Ιπποκράτειο’), με αφορμή την 1η Ημερίδα, με θέμα ‘Καρδιονεφρικό Σύνδρομο’, η οποία πραγματοποιείται αύριο στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών.

kwstask είπε...

ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟΥΛΙ.ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΙΡΑΙΑ! ΠΡΟΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ:Η ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ.ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΑΣ.ΡΙΞΤΕ ΤΟΥ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ.ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ. ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ?ΤΙ ΛΕΣ ΠΑΡΑΞΕΝΟΥΛΙ?

Ανώνυμος είπε...

About the negative posts on this blog, please keep in mind that there could be informants & trouble-makers posting comments here only because they want to destroy your efforts.Sadly, this happens in many campaings... Such people do not want awareness to be raised, so they misplace the blame, distract from the important issue, divide and discourage people in the hope that everything falls apart. The best is to ignore these 'trolls'and not waste any energy on them.

The e-petition is a great idea, the forum too, what about an open yahoo group that people can join to help? (many are used to groups more than blogs)... just an idea...

In solidarity.

paraxeno είπε...

κώστα δεν εχω αντίρρηση, τα παιδιά που δουλεύουν και για αυτό το μπλογκ εχουν και εμπειρία και λαμβάνουν υπόψιν τους και την οικογένεια της Αμαλίας και ότι αλλο χρειάζεται... έτσι κι αλλιώς ειτε διαφωνώ ειτε συμφωνώ δεν εχει μεγάλη σημασία μεσα στο ανώνυμο πλήθος της μπλογκόσφαιρας

paraxeno είπε...

briggite thanks for commenting, and yes we dont really mind about negative anonymous comments, the purpose we took up for is much greater than any oposition and it concerns everyone even those that disagree... we all need safe and decent health system...

kwstask είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΜΙΑ ΕΝΤΟΝΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ!ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

Evita T. είπε...

@k. Xristodoulidhs

Euxaristoume gia to endiaferon kai thn euais8hsia. Nomizw pws 8a vreite arketes apadhseis sta hdh anarthmena keimena kai eimaste edw gia otidhpote allo.

@athena
Ta sevh mou kai edw eimai gia ta texnika pou legame!

@kwsta & olous
Piaste douleia na ftiaxoume siga siga to keimeno gia tis upografes!

paraxeno είπε...

κώστα ειδες τι κάνει λίγη ξεκούραση!!!!

υπνος μας χρειαζόταν...

paraxeno είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
kwstask είπε...

ΜΟΤΟΚΟΥΖΙ ΕΛΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.Η ΑΤΗΕΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ.ΔΟΥΛΕΙΑ!ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ 18 ΜΕΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 25-ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ,ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ-ΑΛΛΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΡΕΧΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ!ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

Ποιο blog να αναφέρω ως παραπομπή στο άρθρο; fakellaki;

Τάσος Χριστοδουλίδης

kwstask είπε...

ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΙ ΕΓΩ!ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΟΛΟΣΕΛΙΔΟ ΠΡΕΠΟΡΤΑΖ!6 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ Ο ΤΥΠΟΣ ΑΣΧΟΛΗΤΕ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ!!!

paraxeno είπε...

kyrie Xristodoylidi ayto

http://fakellaki.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

Kwstask, δεν μπορώ να αντιγράψω αυτούσια κομμάτια, αν και το κείμενο είναι ομολογουμένως πολύ καλό και πολύ προσεγμένο. Χρησιμοποίησα κάποιες πληροφορίες που βρήκα στο fakellaki.

Τάσος Χριστοδουλίδης

kwstask είπε...

ΠΑΡΑΞΕΝΟΥΛΙ ΕΣΥ ΣΑΝ ΠΟΙΟ ΠΑΛΙΑ ΤΙ ΛΕΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΕ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ?ΝΟΜΙΖΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΦΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ>ΤΙ ΛΕΣ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ?

Evita T. είπε...

Egine Kwsta!
Tha perasw to vradaki na doume ti kai pws..

Kalh sunexeia paidia,
Evita

paraxeno είπε...

κώστα εγώ από τους νέους "μπλογκερς" ειμαι οχι από τους παλιούς χεχε

paraxeno είπε...

καλό απόγευμα εβίτα και καλή δύναμη :)

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να με ενημερώσει κάποιος (υπεύθυνα), παρακαλώ, για τις κινήσεις που γίνονται στον αγώνα υπέρ της Αμαλίας;

Τάσος Χριστοδουλίδης

kwstask είπε...

ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΠΑΡΑΞΕΝΟΥΛΙ.ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΙΟ ΠΑΛΙΑ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΠΑ.ΠΡΟΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ ΒΑΛΤΕ ΤΟ fakellaki.blog ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΚΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΗΣ ΕΚΛΕΙΠΟΥΣΑΣ,ΑΛΛΑ ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.ΣΥΜΦΩΝΗΤΕ Κ.ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ? ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ.ΠΕΙΡΑΖΕΙ?....

kwstask είπε...

ΜΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ:Κ.ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ(ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΕΙΠΑ?)Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΑΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΙΨΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΦΑΚΕΛΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΥΘΗΝΟΥΠΕΥΘΗΝΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ. ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Η ΑΜΑΛΙΑ:ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΟΙ ΑΛΜΠΑΝΗΔΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΟΧΙ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ!!!ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΘΑΡΙΞΕΙΣ ΕΣΥ ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΛΑ ΣΤΟΝ Κ.ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ?ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ?ΟΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΑΩ....

paraxeno είπε...

κυριε Χριστοδουλίδη οπως ειπε ο Κώστας η Αμαλία το ιστολόγιό της που μας συγκλόνισε όλους και ο χαμός της ήταν η αρχή ενός γενικού προβληματισμού όλων, η οποιες προσπάθειες πλέον γίνονται για τα προβλήματα της Υγείας που επιτρέπουν περιπτώσεις σαν της Αμαλίας να υπάρχουν και να μας ξυπνούν και να μας οργίζουν οι προσπάθειες γίνονται και για το βρέφος που χάθηκε επειδή δεν υπήρχε ασθενοφόρο ειδικά εξοπλισμένο, και για καποιους άτυχους νεφροπαθείς που τελευταία περιμένουν νεφρό για μεταμόσχευση και βγήκαν από λίστες... και για όλα τα περιστατικά που βιώνει ο καθένας από εμάς και τον πονούν...

Η πένα της Αμαλίας μας εδωσε δύναμη να ξεκινήσουμε... απλά

kwstask είπε...

ΕΒΙΤΑ ΘΑ ΣΕΠΕΡΙΜΕΝΩ.ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΔΕ ΣΕ ΠΑΡΩ ΧΑΜΠΑΡΙ ΡΙΞΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ:ΞΥΠΝΑ ΜΟΣΧΑΡΙ ΗΡΘΑ!ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ! ΜΟΝΟ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.ΩΣ ΤΙΣ 11-11ΜΗΣΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ 5 Η ΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΧΩ ΕΓΕΡΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ...

paraxeno είπε...

και για τη Βασιλική που χαροπαλεύει καπου στο εξωτερικό και για τη μικρή Λυδία που μωρούλι ακόμη πολεμάει κι αυτή με τον καρκίνο

θα βρειτε στους συνδέσμους του μπλογκ αυτού εδώ αυτές τις περιπτώσεις...

Ανώνυμος είπε...

Kwstask, εννοείται ότι το blog της Αμαλίας θα αναφερθεί μέσα στο κείμενο. Μπορώ να δώσω σε κάποιον υπεύθυνο του blog το κείμενο, ώστε να το δει και να μου πει αν το εγκρίνει και αν συμφωνεί.

Τάσος Χριστοδουλίδης

paraxeno είπε...

για να σας διευκολύνω κύριε Χριστοδουλίδη

H τραγωδία της Βασιλικής. - Ένα βήμα πριν το θάνατο.

kai

Η Λυδία πολεμά με τον καρκίνο

paraxeno είπε...

δεν δικαιοδοτούμαστε να εγκρίνουμε κείμενό σας αρκεί να σεβαστείτε την επιθυμία που εξέφρασε σε όλους η οικογένεια της κοπέλας κύριε Χριστοδουλίδη

kwstask είπε...

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΙΨΟΥΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΟΠΩΣ Ο ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ,ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΟΤΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ...ΠΑΡΑΞΕΝΟΥΛΙ ΘΥΜΙΣΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΛΟΓΚ ΠΟΥ ΕΓΡΦΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΗΠΩΣ Ο Κ.ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ..... ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΞΕΝΟ....

kwstask είπε...

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΞΕΝΟ.ΑΠΛΑ ΑΝ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΑΜΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΕΔΩ. ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΠΑΡΑΞΕΝΟ?....

paraxeno είπε...

αυτό κώστα μου διαφεύγει :(:(

paraxeno είπε...

δεν μπορώ ουτε να συμφωνήσω ουτε να διαφωνήσω κώστα μου, δεν μου πέφτει λόγος, τη δουλειά του ξέρει καλύτερα να την κάνει ο ανθρωπος, απλά μεταφέρω την μικρή επισήμανση της οικογένειας και παραπέμπω στα κείμενα που ειναι ηδη αναρτημένα εδώ σε τουτο το μπλογκ μια και αυτά εγιναν αποδεκτά από την πλειοψηφία των χρηστών οπως αποδείχτηκε την περασμένη παραπομπή

paraxeno είπε...

λοιπόν πρέπει να λείψω λιγες ώρες καλή συνέχεια σε όσους μένουν :)

ελπίζω να εχουμε ευχαριστα νεα αργότερα για τη συνέχεια... :)

καλά κουράγια σε ολους

kwstask είπε...

ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟΥΛΙ,ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ Ο Κ.ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ ΜΟΥ ΕΜΝΕΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΥΘΗΝΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ..... Κ.ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΥΣΤΙΚΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΥΘΗΝΟΥΠΕΥΘΗΝΟΥΣ ΠΟΥ-ΘΕΛΟΥΝ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ!-ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ.ΜΠΟΡΕΙΤΕ?

paraxeno είπε...

κώστα πριν βγω, το σύστημα υγείας δεν εχει μόνο αρνητικά, και αυτό το εγραψε και η Αμαλία, δεν ειναι μονο καταγγελίες εχει και επαινους...

μην παρασυρόμαστε τελείως και ισοπεδώνουμε καποιους που δουλεύουν σκληρά για την ανακούφιση του πόνου, στην προσωπική περιπέτεια υγείας της μητέρας μου βρήκα κι εγώ τρεις αγγέλους δυο γιατρούς και μία κοινωνική λειτουργό που μας βοηθησαν με τρόπους πρωτόγνωρους και έναν μόνο άξιο καταγγελίας

Ανώνυμος είπε...

Kwstask, σ’ ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και θέλω να ξέρεις πως δεν έχω κανένα πρόβλημα να αναρτήσετε το κείμενό μου προκειμένου να το σχολιάσετε. Το κείμενο είναι 400 λέξεις. Μέσα σ’ αυτές τις 400 λέξεις πρέπει να αναφέρω την ιστορία της Αμαλίας, γιατί η Αμαλία είναι το κεντρικό πρόσωπο του θέματος και μετά όσοι συμπάσχουν και ταλαιπωρούνται με παρόμοιο τρόπο. Η αναφορά στους αλμπάνηδες δε χρειάζεται να είναι εκτενής –διαβάζοντας το κείμενο μπορείς να καταλάβεις τι εννοώ.

T.X.

kwstask είπε...

ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΑΤΕ.ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΩ......

Ανώνυμος είπε...

Pou tha valete tin petition me tis upografes, sto
http://www.petitiononline.com/create_petition.html

;

Ανώνυμος είπε...

Για τον Τάσο Χριστοδουλίδη.

Γράψατε
΄΄Θα ήθελα αν μπορείτε να κάνετε κάποια σχετική ανακοίνωση, ώστε να γνωστοποιηθεί σε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο η αμέριστη συμπαράσταση που δείχνουμε σε ένα γεγονός τόσο, μα τόσο ασύλληπτα φρικαλέο…΄΄

Θα παρακαλούσα να μου εξηγήσετε τι ακριβώς εννοείτε με αυτό το απόσπασμα του κειμένου σας ;

Να γνωστοποιηθεί από εμάς η συμπαράσταση ποιού; Διότι δεν κατάλαβα το συλλογισμό σας.

Ευχαριστώ!

Ανώνυμος είπε...

Επειδή δεν ξέρω που αλλού να απευθυνθώ...πρέπει ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ κάποιος να ασχοληθεί με τη διαχείρηση του blog της Αμαλίας.Τα τελευταία σχόλια -κυρίως στα posts του Μαιου και του Φεβρουαρίου -πρέπει κάποιος να τα δει για να τα πιστέψει. Αν είναι δυνατόν να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι ( βέβαια υπάρχει πάντα η περίπτωση να πρόκειται για εσκεμμένη προσπάθεια αποπροσανατολισμού και απαξίωσης).Όπως και να έχει χρειάζεται ΑΜΕΣΗ παρέμβαση.

Κατερίνα Χ.

kwstask είπε...

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΦΙΛΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ.ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΦΑΚΕΛΛΑΚΙ.ΜΠΛΟΓΚ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΔΑΚΡΥΣΑΝ ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ-ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ. ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΡΩΙΔΑ ΖΩΝΤΑΝΗ.ΕΜΑΘΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΗΣ ΑΦΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ,ΑΠ'ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.... ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ:ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΩΝ-ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΙΟ ΒΑΡΥ-ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ-ΑΝΑΞΙΑ- ΓΙΑΤΡΟΙ(ΒΛΕΠΕ DOCTOR HOOLIGAN,STATHIS.ΚΛΠ),ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ: Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΦΥΛΑΕΙ!ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΝ-ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ-ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΛΗΡΩΝ.ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΛΗΡΩΝ!!!ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΚΑΘΙΚΙΑ,ΟΤΑΝ ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΕΤΕ-ΙΣΩΣ-ΟΠΩΣ Η ΑΜΑΛΙΑ!!ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ!ΘΑ'ΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ,ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΚΕΛΛΑΚΙΑ ΣΑΣ! ΜΗ ΣΑΣ ΠΩ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ.... ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΜΟΥ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ!ΜΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Κατερίνα!

Και θα ήθελα να προσθέσω.

Είναι σημαντική η διαχείριση του blog της ΄΄ http://fakellaki.blogspot.com΄΄ γιατί κάνεις δε ξέρει τι θα προκαλέσει σε καινούργιους επισκέπτες.

Κανείς δεν ξέρει πώς θα τους επηρεάσει και πώς θα πράξουν!

Επίσης, πρέπει να υπάρχει για να θυμίζει σε κάποιους άλλους την αφετηρία.

ΣΥΝΕΠΩΣ
ΠΩΣ ΜΕΝΕΙ ΕΝΕΡΓΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ BLOG;
ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΑΝ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ BLOG ΤΗΣ ΄Η ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;

kwstask είπε...

ΕΒΙΤΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?Η ΩΡΑ ΠΕΡΝΑΕΙ... ΠΑΡΑΞΕΝΟΥΛΙ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ?.....

paraxeno είπε...

To blog της Αμαλίας το προσέχει η κυρία Φρόσω η κοινωνική λειτουργός που την βοηθούσε παιδιά μετά απο εκφρασμένη επιθυμία της Αμαλίας ...

καλησπέρα σας για ελάχιστο χρόνο μόνο εδώ....

paraxeno είπε...

καποια ενημέρωση υπάρχει παιδιά για τίποτε νέο από τους διαχειριστάδες???? ετοιμάζετε κάτι καλό μυρίζομαι :):)

kwstask είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ...ΑΝ-ΧΤΥΠΑ ΞΥΛΟ ΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ-ΑΣ ΠΟΥΜΕ-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ.ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ:ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΑΜΑΛΙΑΣ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟ?ΟΙ ΜΗ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?

paraxeno είπε...

κώστα πριν δεν παρεξήγησα εσένα απλά αναφέρθηκα στο ότι υπάρχουν και γιατροί πολλοί μάλιστα που δουλευουν με αυτοθυσία, στο νοσοκομείο Σωτηρία για παράδειγμα σε μία από τις πνευμονολογικές κλινικές όλες οι γιατρίνες και οι νοσηελύτριες το Πάσχα που έφυγε η μητέρα μου ειχαν βάρδια 48 ωρη με ελάχιστη ξεκούραση γιατί όλα ήταν δύσκολα εκείνες τις μέρες με 35 βαριά περιστατικά, και με μεγάλη μου έκπληξη αντιμετώπιζαν με τόση επιμέλεια ολους τους ασθενείς σαν να ήταν δικοί τους ανθρωποι...

το κτήριο δεν ηταν σε καλή κατάσταση παλιό και κακοσυντηρημένο, μα το βοηθητικό προσωπικό καθάριζε κυριολεκτικά καθε μισή ώρα χωρίς υπερβολή -οταν ειδα το θαλαμο πηρα το γιατρό μας να του πω να την πάω αλλού σε καλύτερο χώρο να μην πεθάνει στο αχούρι, αλλά με επιβεβαίωσε ότι εκεί θα εχει την καλύτερη νοσηλεία που γινεται και θα φύγει ήσυχ και όσο πιο ανώδυνα γίνεται, και ειχε απόλυτο δίκιο...

και οι δυο κοπέλες αυτές εχουν καταγραφεί μέσα μου σαν συγγενείς μαζί με τους αλλους τρεις που ανέφερα, ενώ ο ένας ο κακός ηταν για σκότωμα...

paraxeno είπε...

κώστα τα αρχεια του μπλογκ της Αμαλίας υπάρχουν ήδη σε περισσότερα απο ενα μερη σε μορφή pdf στο μπλογκ της παρασκευής ειχαμε καποιο λινκ δεν ξέρω αν προλαβαν οι διαχειριστές να το μεταφέρουν κι εδώ

και τα έχουν και οσα παιδιά μεταφραζουν στα εγγλέζικα μη σκας δεν χάνονται

paraxeno είπε...

και κώστα ξέρεις σε τι πληρωμή αρκέστηκε η γιατρίνα που ήταν πλαι στη μητέρα μου όταν εφυγε???

σε μια σφιχτή αγκαλιά από εμένα μερικές μερες μετά που την επισκέφθηκα για να την ευχαριστήσω για την τεράστια προσπαθεια που κατέβαλε να την ανακουφίσει τις τελευταίες της ώρες να μην πονάει κυρίως...

αυτό το κορίτσι και η μητέρα μου το ειχε δει σαν αγγελο της το ειπε κι όλας ναναι καλά και να παραμείνει ετσι

kwstask είπε...

ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟΥΛΙ ΜΟΥ.. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ-ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ-ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ-ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ-ΧΑ!ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ!-ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΣ.....ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ!ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΕΤΑΖΑΝ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΦΑΚΕΛΛΑΚΙΟΥ!!ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΜΟΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ.

kwstask είπε...

ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ.Η ΕΚΦΡΑΣΗ"ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,,ΒΓΗΚΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΓΗΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ...... ΕΥΧΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ:ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ'ΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!...

paraxeno είπε...

αυτοί που κάνουν αυτά τα σχόλια κώστα ειμαι σίγουρη ότι εχουν τη μύγα και θίγονται, γιατί αν καποιος εχει ήσυχη τη συνείδησή του δεν θίγεται ευκολα και δεν επιτίθεται, απλά πρέπει όλοι να ειμαστε προσεκτικοί γιατί μπροστά στην εκμεταλλευση και στον πόνο σίγουρα κανουμε το λαθος και παραβλέπουμε τα καλά, κι εγώ σου λέω μετά τον πρώτο "αγύρτη" δεν πιστευα ότι υπάρχουν γιατροί σαν τα κορίτσια αυτά, αλλά στάθηκα μάλλον τυχερή, η μανούλα μου δηλαδή κι εγώ μαζί της...

πολυ σημαντική δε δουλειά σε τέτοιες περιπτώσεις που ασθενείς αντιμετωπίζουν προβλήματα, παιζουν οι κοινωνικές υπηρεσίες, και βοηθούν πάρα πολύ οι κοινωνικοί λειτουργοί με τα γραφειοκρατικά θέματα

καλό θα ειναι οποιος εχει προβλήματα με οτι τετοια θέματα εκτός της απίτησης των δικαιωμάτων του με δυναμικό τρόπο, να συμβουλεύεται και τις κοινωνικές υπηρεσίες ιδίως στα αντικαρκινιά νοσοκομεία κανουν σπουδαία δουλειά σε ολους τους τομείς...
με όλα αυτά δεν υπερασπίζομαι κανένα σύστημα αλλά ανθρώπους ετσι να μην παρεξηγηθώ...

υπήρξε γιατρός και μάλιστα οικογενειακός γνωστός που για να κανει τις απαραίτητες εξετάσεις στη μητε΄ρα μου της ζήτησε το βιβλιάριο που υποψιαζόταν ότι εχει για την "προίκα" μου... επί λέξει το είπε κι όλας, φερτο και βλέπουμε... αλλά οταν χρειάστηκε πραγματι, υπήρξαμε τυχεροί τι να πω... φωναζα κι εγώ πολύ βεβαια λολ

kwstask είπε...

ΠΑΡΑΞΕΝΟΥΛΙ ΜΟΥ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ:ΤΙ ΕΣΤΙ ΛΟΛ?

Ανώνυμος είπε...

Συγγνώμη αλλά το πρόβλημα δεν είναι τα αρχεία του blog!

Όλοι τα έχουμε! Το θέμα είναι να υπάρχει πάντα ενεργή η διεύθυνση http://fakellaki.blogspot.com

Γιατί αυτή τη διεύθυνση γνωρίζει όλος ο κόσμος και εκεί θα αναζητούν τα λόγια της.
Πού Θα τα αναζητήσουν στα δικά μας blog;
Πού μας ξέρουν και γιατί να μας ξέρουν!

Για αυτό ρώτησα
ΠΩΣ ΜΕΝΕΙ ΕΝΕΡΓΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ BLOG;
ΚΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΑΝ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ BLOG ΤΗΣ ΄Η ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;

kwstask είπε...

ΠΑΡΑΞΕΝΟΥΛΙ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ?ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ'ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΗΝΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ...

paraxeno είπε...

ανώνυμο το μπλογκ ειναι της Αμαλίας και της οικογένειάς της δεν μπορούμε εμείς να κάνουμε κάτι, μπορεί αυριο μεθαύριο η ίδια η οικογένεια να αποφασίσει να το κατεβάσει δεν μπορούμε να παρέμβουμε με κάποιο τροπο από τη στιγμή που η αμαλία εγραφε επώνυμα...

να ευχόμαστε να παραμείνει όσο περισσότερο καιρό μπορεί για να αφυπνίζει οσο περισσότερους γίνεται ...

paraxeno είπε...

και βρε παιδιά να χαρείτε μην γραφετε εντελώς ανώνυμα βάλτε εστω ενα ψευδώνυμο κάτω απο τα ποστς σας για να ξέρουμε σ εποιον μιλάμε και να αποφεύγονται παρεξηγήσεις

σας ευχαριστώ :)

Evita T. είπε...

Kwsta ir8a kai erxomai sto blog sou twra gia mia prwth sunnenohsh!

Evita

paraxeno είπε...

α ναι κωστα δεν μου ξαναστέλνεις καπου το μεηλ σου??? πεταξα ενα σωρό τελευταία και ακπου το χασα :(:(:(

kwstask είπε...

ΠΡΩΤΟΝ Η ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ,ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΠΠΑΡΑΞΕΝΟΥΛΙ ΜΟΥ ΕΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΤΟ Ε-ΜΑΙΛ ΜΟΥ.

paraxeno είπε...

αν παρ αυτά καποιος θελει να το ερευνήσει για το μπλογκ της Αμαλίας ρωτήστε δικηγόρο σχετικά ...

Ανώνυμος είπε...

Να πετάξω μια ιδέα για τη επόμενη μαζική κινητοποίηση (ελπίζω να ξανακάνουμε κάτι μαζικό και τόσο συντονισμένο όπως αυτό της 1ης Ιούνη)

Ίσως θα μπορούσαμε όλοι μας εκείνη την ημέρα να αναρτήσουμε ένα ποστ με γενικό τίτλο κάτι σα "Σάπιο το ΕΣΥ" ή Κατηγορώ τον Υπουργό Υγείας" ή κάτι παρεμφερές τελοςπάντων, όπου ο καθένας μας μετά από έναν μικρό (κοινό για όλους μας)πρόλογο, που θα περιγράφει τους στόχους τη κίνηση και το πως ξεκίνησε, με τις κατάλληλες λέξεις κλειδιά και λινκς, θα περιγράφει λοιπόν ο καθένας από εμάς τις προσωπικές του εμπειρίες από το ΕΣΥ.

Ρίχνω την ιδέα, ίσως χαζή, ίσως πάλι όχι. Θα ήθελα πάντως κάτι μαζικό ξανά, ότι μέσα από τη συζήτηση θεωρηθεί το πιο αποτελεσματικό κι ας είναι απλά μια επανάληψη της 1ης Ιουνίου.

(συγνώμη που υπογράφω με το πραγματικό μου όνομα κι όχι με το μπλογκοόνομα μου)

συνεχίστε και θα ακολουθήσουμε

paraxeno είπε...

αυτό με τον υπουργό βενετία μου αρέσει ο οποίος δήλωσε αναρμόδιος, πολύ μου κατσε αυτό βρε παιδιά... δεν πίστευα στα αυτιά μου, παιζει ενα καλό βίντε στου συκοφάντη το μπλογκ με τον υπουργό να δηλώνει αναρμόδιος... το μόνο που ξέχασε να πει ειναι ποιος ειναι αρμόδιος αν αυτός δεν ειναι... όλα μισά τα λένε ολοι οι πολιτικοί όσο θυμάμαι τον εαυτό μου :(:(:(:( αντε μη τα πάρω τώρα και παρεκτραπώ λολ

kwstask είπε...

ΚΑΤΣΕ ΡΕ,ΚΑΤΣΕ ΡΕ!ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΣ,ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ,ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ?ΕΓΩ?! ΤΙ ΛΕΡ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΒΑΡΕΣΕΙ,ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!

Evita T. είπε...

Wraia idea Venetia!
Vasika den 8a htan ka8olou kako na mazeuame oles autes tis ebeiries kapou. Nomizw pws to apotelesma 8a htan edupwsiako..

paraxeno είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
paraxeno είπε...

και το τραγούδι καλημέρα ελλάδα σε όλα τα μπλογκ μαζί εκείνο το σημείο κύριε υπουργέ """" τα υπουργεία σας ιδίως...

paraxeno είπε...

να το το μπλογκ

http://kobos123.blogspot.com/

αρκεί να μην εχει ανώνυμες καταγγελίες κατά επωνύμων

Ανώνυμος είπε...

Χαίρομαι παίδες
Μη τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί
Όλοι μας, μα όλοι μας έχουμε ιστορίες να πούμε
Ίσως όχι τραγικές και ανεπανόρθωτες αλλά μαυρίζουν τη ζωή μας
πχ για να κλείσεις ραντεβού στο αλλεργιολογικό στο Παίδων Πεντέλης ο μέσος χρόνος αναμονής για τα πρωινά δωρεάν ιατρεία είναι έξι μήνες, ενώ για τα απογευματινά επί πληρωμή ένας μήνας.
Οι γιατροί εκεί δεν έχουν δώσει αφορμή αλλά το σύστημα σε εξαναγκάζει να τους προσεγγίσεις αλλιώς, άραγε πόσες φορές θα έχουν το σθένος να αντισταθούν;

αλκιμήδη είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
kwstask είπε...

ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ.ΡΕ Ο ΑΝΘΠΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΣ.ΞΗΛΩΣΤΕ ΤΟΝ ΡΕ!ΑΚΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΕΓΩ!ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ?Ο ΥΠΕΧΩΔΕ?

Ανώνυμος είπε...

Παρεπιμπτώντως, ανώνυμες καταγγελίες κατά επωνύμων μπορεί να αποτελέσουν κατηγορία για δυσφήμιση και υπάρχει τρόπος να βρεθεί από τις αρχές ποιός είναι ο "ανώνυος" που έκανε τη καταγγελία. Αν δεν έχουμε στοιχεία, και δεν είμαστε διατεθημένοι να υποστηρίξουμε δημόσια και επώνυμα μια καταγγελία δεν έχει νόημα να αναφερόμαστε σε πρόσωπα, μόνο σε γενικές καταστάσεις που δε φωτογραφίζουν συγκεκριμένα πρόσωπα.
Θέλει αρκετή γενναιότητα

paraxeno είπε...

μα κακά τα ψέματα, συχνά το σύστημα της γραφειοκρατίας αναγκάζει τους γιατρούς να ειναι αναποτελεσματικοί, όταν δεν υπάρχει επάρκεια σε χέρια, νοσηλευτικό προσωπικό, διπλοβάρδιες, τη γιατρίνα της μαμάς μου τοτε που εφυγε, την ειχα ρωτήσει, δεν πέφτει η αποτελσματικότητά σου με 48ωρη σερί βάρδια? και μου λέει μαθαμε σαν τους φαντάρους να κοιμόμαστε ανά δεκάλεπτα ανάμεσα από τις επισκέψεις...

εκεί που γίνεται το πανηγύρι το μεγάλο με τους γιατρούς ειναι στο ιδιωτικό και στους καθηγητάδες εκεί συνήθως σφάζουν...

paraxeno είπε...

κι η πλάκα ειναι οτι καλύπτονται και από το ΄νομο γμτ, διαβασα προψες όλο τον κωδικα ιατρικής δεοντολογίας και εφριξα σε κείνο το σημειο που αναφέρεται στον ιδιωτικό τομέα

kwstask είπε...

ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ.ΠΑΡΑΞΕΝΟ-ΜΟΤΟΚΟΥΖΙ ΣΑΣ ΕΧΩ ΑΦΗΣΕΙ ΜΙΑ ΕΞΤΡΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΟΥ....

paraxeno είπε...

καλό ξημέρωμα κώστα και σε όλους, κι εμένα ηρθε η ωρα να φύγω σιγά σιγά να κλείσω παραθύρια για απόψε...

καλή δύναμη σε όσους μεινουν και δουλεύουν

και μια ερώτηση μήπως τωρα που μεγαλώνει το πεδίο των σχολίων θα ανοιγε πιο γρήγορα η σελίδα χωρίς τις εικόνες μας δίπλα στα ποστς???

Ανώνυμος είπε...

1. Me tin metafrasi tou blog tis Amalias ti egine bre paidia?

2. Kapoios eipe kati gia forum. Symfono apolita.

Aphrodite είπε...

Καλησπέρα κι από μένα!

@all,

Το μπλογκ της Λυδίας υπάρχει ήδη στα λινκς, θα μεταφερθεί όμως ξεχωριστά στη μπάρα για ευκολία.
-----------------------

Για απορίες κτλ, όπως του φίλου Τ.Σ., στην ΑΘΗΝΑ,

mannaedo@gmail.com
-----------------------

Παρακαλούμε βάζετε ένα nick-name στα σχόλιά σας, κι ας γράφει η επικεφαλίδα "ανώνυμος", για να συνεννοούμαστε καλύτερα!

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^


@greek news blog,

Παρακολούθησε αν μπορείς το θέμα, μας ενδιαφέρει άμεσα!!!
-----------------------

@για όσους ρωτούν,

Το μπλογκ της Αμαλίας είναι δυστυχώς εκτός ορίων δικών μας, οπότε δε γίνεται να παρέμβουμε σε τίποτα, παρά μόνον αφήνοντας κάποιο σχόλιο.
------------------------

@paraxeno,

Τα αβαταρς βοηθούν πολύ στο ψάξιμο ανάμεσα στα σχόλια, κάνουν το scrolling πολύ πιο εύκολο, κι ας κανει το πισι μερικά δευτερόλεπτα παραπάνω στο κατέβασμα των σχολιων. Μιλάει η πείρα! (μπλογκς με πάνω απο 300 σχόλια πχ, εκει αν δεν βαζεις αβαταρ εισαι χαμενος κυριολεκτικα!)

Ας πουμε τωρα, καπως σε βρισκω με τα 45 σου σχόλια αναμεσα στα 127 μέχρι τώρα που γράφω, αλλιώς τι θα έκανα?

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^


Πάντως σημερα ήρθαν λαμπρες ιδέες, συνεχίζουμε να μαζεύουμε όλοι γιατί ο απόηχος ακόμη δουλεύει, να οργανωθούμε σωστά και καλά!

Το μόνο, λίγη προσοχή, μην από υπερβάλλοντα ζήλο υποσχεθούμε κάτι σε κάποιον, πχ στείλε μας κάτι (μη εξακριβωμένο) και θα ανέβει αμέσως, και βρεθούμε μπλεγμένοι!

Προσεκτικά και με σιγουριά!

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Και ....

ΛΟΛ είναι από το LOL ή lol (laugh out loud)!
btw - από το by the way
brb - από το be right back
ΑΑΣ - άσχετο αλλά σχετικό, όπως πχ αυτό με το λινκ για τη μικρή Λυδία,

μικρές συντομογραφίες...

Ελάτε, πετάει η ομάδα από όλους μας, σήμερα μέχρι ο ταρίφ...εεε... ο ταξιτζ...ε..., ο οδηγός τέσπα του ταξί μου μιλούσε για την υπόθεση της Αμαλίας και τους αλμπάνηδες... από μόνος του, μόλις είδαμε ένα παπάκι να το έχει πετάξει κάτω ένας συνάδελφός του. Ευτυχώς δεν χτύπησε αλλά λαχταρήσαμε... (άλλο θέμα τα τροχαία και οι θεριακλήδες οδηγοί... μα πάει καλά κάτι σε αυτόν τον τόπο?!)

the_sailor είπε...

Ας... λύσουμε με το καλό το πρόβλημα της υγείας - λίγο αισιόδοξος ε; - και Νο2 στη λίστα θα μπουν τα τροχαία... :)

stellini είπε...

καλησπερα παιδες!! λογω υποχρεωσεων απήχα λίγο εχθες και σημερα οπως και θα λειψω και στο π/σ/κ θα ανεβω στα βορεια για κοινωνικες υποχρεωσεις. Παντως τυπωσα και πηρα μαζι μου και μερικα φυλλάδια ;) Συμφωνώ απολυτα με το Petition και κοσμο θα βρούμε ανετότατα!! Εγγυώμαι! Λοιπόν τα λέμε Κυριακή βράδυ.. και μην ξεχνάτε συνεχίζουμε!!!!

JUNE1ST είπε...

Ετσι μπράβο! Πετάει η ομάδα!

Στην σελίδα του post μόλις ανέβηκε κάτω-κάτω στο side bar και CHAT BOX, ώστε τα πιο προσωπικά μηνύματα να τα αφήνετε εκεί, για να έχουμε στο ποστ κυρίως σχόλια που αφορούν στις ιδέες, τις προτάσεις, τα links κτλ.

Ευχαριστούμε.

Pixel Sprite είπε...

Na kanw mia mikrh protash - mipos tha einai kalo na anoijoume ena forum? Wste na sinexisoun aftes oi sizitiseis kai na mi xanomaste sta 100 sxolia :)

Eida 2-3 free forums, jerei kaneis na protinei kapio sigekrimeno ?

Pixel

Evita T. είπε...

Kalhmera se olous :)

Kalh h idea sou pixel. Koitaxe pio forum sou fainetai pio euxrhsto kai proxwrhse to.

Evita

Andrew Pappas είπε...

Αυτο εκανα ποστ στο malpractice,τηςΑμαλιας.

Παιδιά επαναλαμβάνω να κάνω ποστ το ίδιο θέμα για τους καινούργιους
Που επισκέπτονται το site.
Όποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω μπορεί να προσθέσει.
ευχαριστω
--------------------------------
Βοήθεια παιδιά οι γιατροί ξανά δολοφονούν την Αμαλία.
Πως μπορείτε να εξηγήσετε ποίοι είναι αυτοί που γράφουν στα
Κινεζικά και άλλες γλώσσες, ώστε να καταστρέψουν ότι απέμεινε
Από την δυστυχή Αμαλία?
Πιο είναι το κέρδος τους?
Κάντε κάτι παιδία. να σωθεί ότι απέμεινε .

Η ΑΜΑΛΙΑ ΖΗΤΑ ΒΟΗΘΕΙΑ
Υπαρχει άλλο μλογκ οπου εχουν μαζευτη πολοι πραγματικοι
Μπλογκερς με ΔΙΑΧΥΡΙΣΤΗ , να συνεχισουν το εργο.
BRAVO στα νιατα, διάβαζα 3 ώρες εχτές και ενγκρινω,η διευθηνση του είναι.
http://giatinamalia-blog.blogspot.com/2007/06/httpamaliasday.html
TIPOTA DEN MAS STAMATA..

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ
4:16 AM

kwstask είπε...

KΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΤΟΚΟΥΖΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟΥΛΙ!ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΠΑΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ:ΝΑΙ ΠΑΕΙ!Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ..... ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΠΠΑΣ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΑΥΤΟ!ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ.ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΠΟ ΧΘΕΣ,ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΕΔΩ......

Pixel Sprite είπε...

hello guys
Eftiaja ena forum sto Forumup.gr. Eida oti to xrisimopioun kai alles koinotites.

To forum to onomasa againstmalpractice.forumup.gr.

Sas parakalw, diaxeiristes tou edw blog, stilt mou ena mail oste na doume ti thematikes enotites tha boun kai na dwsw access sto forum. Tha jekinisw me 1-2 enotites oste na mporei o kosmos na grafei.

Filia

Pixel

Ανώνυμος είπε...

Ανταποκρινόμενος στην ευαισθησία σου για ένα θέμα που δεν αφορά μόνο την άτυχη Αμαλία και επειδή πιστεύω ότι οι προσπάθειες όλων μας θα καλυτερεύσουν τα πράγματα, κατέθεσα ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας που το κείμενο της το έχω αναρτήσει στην διεύθυνση
http://www.dinosvrettos.gr/01Bouln/012KoivElegx/0121SynoloErwt4567/0122_2007/0706Iouv/070607Amalia.html

Ο κάθε υπουργός έχει υποχρέωση να απαντήσει εγγράφως σε 25 μέρες και αυτό σημαίνει ότι ένας αριθμός υπαλλήλων του Υπουργείου Υγείας θα ασχοληθεί με το θέμα. Αυτό από μόνο του δεν λύνει το πρόβλημα, όμως το γεγονός ότι μερικές εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες περιμένουν να δουν την έγγραφη απάντηση του ασκεί σοβαρή πίεση.

Φιλικά,
Ντίνος Βρεττός

kwstask είπε...

ΠΑΡΑΞΕΝΟΥΛΙ,ΜΟΤΟΚΟΥΖΑΚΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΡΦΩΘΕΙ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ:ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ,ΡΕΠΟΡΤΑΖ.ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΩ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΜΕΧΡΙ ΑΝ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ,ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΥΓΕΙΗΝΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΚΛΠ.ΤΙ ΛΕΤΕ?

Evita T. είπε...

Kalhspera kai pali!

Pixel kala ekanes me to forum. An einai vale mia enothta gia idees/drash kai mia gia kataggelies kai siga siga pros8etoume oti 8ewrh8ei aparaithto.

Kwsta sou exw steilei email gia to keimeno gia th sullogh upografwn!

Evita

Evita T. είπε...

Twra eida thn idea tou Kwsta..
Nomizw auto 8a eixe endiaferon, eidika an akolo8ouse kapoia kataggelia. Ennow an mas elege kapoios oti ekei ginetai auto px..

gia na doume..

kwstask είπε...

ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ,ΙΣΩΣ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΕΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑΓΓΓΕΛΙΑ Η ΘΑ ΦΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΜΥΝΗΣΗ?(ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ,ΑΛΛΑ ΛΕΩ....)

Evita T. είπε...

Estw kai anwnumh..h kataggelia einai kataggelia :)

kwstask είπε...

ΕΒΙΤΑΚΙ ΣΟΥ ΗΡΘΕ ΤΟ Ε-ΜΑΙΛ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΤΗΛΑ?

blogger είπε...

@pixel:
Προτάσεις για θέματα από Αφρο και συμφωνώ κι εγώ:
* Φακελακι,
* Αμελεια,
* Συνεχης εκπαιδευση,
* αξιοποιηση εξοπλισμου,
* Φαρμακευτικες εταιριες,
* ιστορικο ασθενους.

kwstask είπε...

ΕΒΙΤΑΚΙ ΗΡΘΕ ΤΟ Ε-ΜΑΙΛ?

Evita T. είπε...

Hr8e Kwsta kai apadhsa molis!

Pixel Sprite είπε...

ouf ta eftiaja :)
tha valw k 2-3 kanones kalhs simperiforas (px mi vrizeste kai mi malwnete poly) kai eimaste ok. Stilte mou ena mail oi admin edw na sas dwsw access giati mporei na mi sas aresoun afta pou evala.

pixel

Evita T. είπε...

@Pixel

Steile ki ena email sthn A8hna (mamaedo@gmail.com) na rixei mia matia kai na valei ki ena link gia to forum apo edw!

Evita

kwstask είπε...

ΠΑΡΑΞΕΝΟΥΛΙ ΜΟΥ ΣΟΥ ΣΤΗΛΑ ΕΝΑ Ε-ΜΑΙL.ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΔΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ.ΟΚ?

paraxeno είπε...

Καλησπέρα σε όλους, άκουσα σήμερα στο ραδιόφωνο ότι η Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική της Κρήτης έκλεισε επειδή καποιος από τους γιατρούς εκεί επαιρνε τους ασθενείς που πηγαιναν να χειρουργηθούν εκεί και τους χειρουργούσε στην ιδιωτική κλινική που παράλληλα εργαζόταν, αφήνοντας ουσιαστικά το νησί χωρίς καρδιολογική κλινική...

κοιταξα στο google αλλα δεν βρήκα τίποτε ακόμη, καλό είναι αν το βρει καποιος ή αν εχει πληρέστερη ενημέρωση ας μας δώσει ενα σύνδεσμο ή πληροφορίες, για οποιους μαζεύουν τέτοιου ειδους αναφορές...

σήμερα δεν εχω πολύ χρόνο στη διάθεσή μου μεχρι το βραδυ, εύχομαι καλή δύναμη σε όλους όσους βρίσκονται εδώ...

Pixel Sprite είπε...

Episis tha hthela na prosthesw oti -ws twra- sto forum den exw anaferi pouthena to onoma ths Amalias. Prosopikh mou apopsh einai pos olh afth h 'synexeia' de tha prepei na taytistei mono me tin Amalia alla me kati parapanw: ousiwdhs sizitiseis gia to Iatriko katestimeno kai protaseis lysewn.

Allwste nomizw pos kai h ousia ths Amalias htan afto: mia kraygh antidrashs sta vromika aftou tou topou, kai ena siginitiko xeirokrothma stous an8rwpous pou ti voithisan.

kwstask είπε...

EΒΙΤΑΚΙ ΣΟΥ ΣΤΗΛΑ ΕΝΑ Ε-ΜΑΙΛ.ΣΟΥ ΗΡΘΕ?

paraxeno είπε...

ετσι είναι πιξελ, και είναι και επιθυμία της οικογένειας της Αμαλίας επίσης να χρησιμοποιήσουμε με μέγιστη διακριτικότητα πλέον το όνομα του παιδιού τους προκειμένουν να ησυχάσουν και οσοι τους εχουν τρελλάνει στις ενοχλήσεις αυτό τον καιρό...

το θέμα της ΥΓΕΙΑΣ δεν περιορίζεται μόνο στις γνωστές περιπτώσεις αλλα ειναι ευρύ και αφορά ολους...

επίσης οσον αφορά το φορουμ προσέξτε όσους θα καταγγέλουν καποιους επώνυμα, να το κάνουν και αυτοί επώνυμα και με στοιχεία και να μην ανεβαίνει τίποτα εάν δεν ελεγχεται η αξιοπιστία του με κάποιο τρόπο... για να αποφευχθούν οποιες τυχόν αντιδράσεις των οσων πιθανών να θιχθούν

paraxeno είπε...

κώστα ευχαριστώ για το μεηλ σου, ήδη εστειλα απάντηση :)

για την ώρα εξαφανίζομαι καλή συνέχεια σε όλους

kwstask είπε...

ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ:ΑΠΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ:35ΧΡΟΝΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΠΗΔΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΡΟΦΟ.Η 35ΧΡΟΝΗ ΕΙΧΕ ΕΠΕΙΧΗΡΗΣΕΙ ΑΛΛΕΣ 2 ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ.ΣΧΟΛΙΟ:Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΓΙΑΤΙ.ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ-ΜΠΟΡΕΙ-ΝΑ ΤΡΑΒΟΥΣΕ ΑΥΤΗ Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ...

blogger είπε...

@kwstask:
Δεν είναι σωστό να βγάζουμε συμπεράσματα σε τέτοια θέματα, ούτε να τα αντιμετωπίζουμε με προκατάληψη.
Και γενικά, μιας και μιλάμε εδώ και μέρες για καταγγελίες κλπ κλπ, καλά θα κάνουμε όλοι μας να είμαστε προσεκτικοί και 100% σίγουροι για ότι γράφουμε για να μην μας "την πέσουν" δικηγόροι...
:)

kwstask είπε...

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2 ΑΠΟ ΕΘΝΟΣ:Η ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ:ΑΣΘΕΝΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ 3 ΜΗΝΕΣ(!) ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΤΗΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΣΟ ΓΚΟΣΕ.ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΣΘΕΝΗΣ ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΡΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΡΟΔΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ ΔΕΝ ΤΗΣ ΤΟ ΧΟΡΗΓΕΙ(!).

Pixel Sprite είπε...

@ kostask: den jereis vre sy ti mporei na eixe h kopela. Den ftaine panta ta nosokomeia- mporei na eixe psyxologika provlimata. As mhn eimaste toso apolytoi.

kwstask είπε...

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ,ΜΠΟΡΕΙ ΟΧΙ..ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ....ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΚΑΚΩΣ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟΥΣ ΠΙΘΑΝΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ Η ΚΟΠΕΛΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ...

Ανώνυμος είπε...

ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα που δεν αφορούν ούτε εσάς ούτε κανέναν ίσως? Λέω εγώ τώρα...

Η απόπειρα για δημιουργία εντυπώσεων εκ των μη όντων είναι κακό πράγμα

kwstask είπε...

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΡΕΘΥΜΝΟ GOODΝΕΤ:ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΛΟΓΩ ΕΛΕΙΨΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ,ΕΝΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!

kwstask είπε...

ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟ ΙΣΩΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΑΠΛΩΣ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ.ΟΥΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ,ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ..

kwstask είπε...

ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ,ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΟΥ,ΤΟ giatriwramiden.blogspot.com ΑΝΑΡΤΩ ΣΗΜΕΡΑ-ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ(ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΕΦΘΑΡΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ,ΠΧ:ΦΑΚΕΛΛΑΚΙΑ ΚΛΠ.)ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ.ΑΡΧΑΙΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.....ΓΙΑΤΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ:ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ......

kwstask είπε...

ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΟΥ.ΕΙΜΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΕΝΟΥΝ ΤΑ ΡΟΛΛΑ......ΚΑΖΟΥΜΙ,ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΖΟΥΜΙ-ΠΑΡΑΞΕΝΟ.....

Ανώνυμος είπε...

Το εργο πρεπει να συνεχιστεί, δεν ξερω αν ο χωρος μπορει να είναι εδω ή καπου αλλού αλλα προτείνω το εξής απλό.

Καταγγελίες περιστατικών

Αυτο που εκανε η Αμαλία τόσο καιρό αλλα με την συμμετοχή όλων μας.

Pixel Sprite είπε...

Prepei na janatonisw pos oi katagellies peristatikwn einai poly lepto thema. Den nomizw kanenas na exei provlhma na syzhthsei dimosieymena peristatika, alla to na arxisoume na anaferoume onomata kai periptwseis isws prokalesei nomikes kyrwseis.

Egw proswpika den thelw (oute exw kai ta lefta ) na blextw me mynhseis kai dikigorous.

Sto katw-katw an kapoios einai pragmatika thigmenos kai zhmiwmenos tha prepei na vgei epwnyma kai na to katageillei, me to nomo sto meros tou.

Proswpika pali, egw eimai edw gia kati pio 'geniko.' Tha hthela na dw ousiwdhs allages sto systhma ygeias, kai sinexizw na pistevw oti enas omadikos dialogos gia to ti kalo mporei na ginei (px ypografes, kapoio keimeno me protaseis) einai pio wfelimo apo to na daktilodeixnoume sigekrimena atoma.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά, ο μόνος τρόπος για συνεχίσουμε το έργο της Αμαλίας είναι να συνεχίσουμε τον καταγγελτικό της λόγο. Να καταγγέλουμε κάθε γιατρό που ζητάει φακελλάκι ή κάνει απαράδεκτα λάθη, έτσι ώστε από κει και πέρα να μην ξαναπατάει κανένας πλέον στο δολοφονικό του ιατρείο.
Τόσο απλά.

Axuros

blogger είπε...

Να κάνω μια πρόταση προς όλους για το θέμα των καταγγελιών;
Όποιος έχει "επώνυμο blog", να κάνει ΕΠΩΝΥΜΑ και με ΣΤΟΙΧΕΙΑ καταγγελίες.
Τότε θα μπορεί η καταγγελία του να φιλοξενείται και σε άλλα blogs (συμπεριλαμβανομένου και αυτού).
Τι λέτε;

pølsemannen είπε...

@ Ανώνυμο σχετικά με το όνομα της Αμαλίας.

Οι μόνοι άνθρωποι που μπορούν να έχουν άποψη σχετικά με το θέμα είναι η οικογένεια της συχωρεμένης και κανένας άλλος.

Απ' όσο έχω καταλάβει το «Παράξενο δαιμόνιο» έχει γνώση των επιθυμιών της οικογενείας οι οποίες πρέπει να ακολουθηθούν απαρέγκλιτα για καθαρά ανθρωπιστικούς λόγους.

Διάφορα νομικίστικα είναι για την χωματερή μπροστά στον ανθρώπινο πόνο.

JUNE1ST είπε...

Οπότε το επόμενο ποστ άνοιξε πάνω στην ώρα! Μεταφερόμαστε εκεί λοιπόν.

Χαιρετισμούς σε όλους, με τις καλές τους τις προθέσεις και τη διάθεση να συνεχίσει η δουλειά!

paraxeno είπε...

καλημέρα σας, που μεταφερόμαστε??? υπάρχει καπου δραστηριότητα??? αν εχετε την καλωσύνη ενημερώστε μας και εδώ για όποιον θέλει να συμμετέχει με όποιο τροπο

ευχαριστώ...

paraxeno είπε...

ΝΕΟΣ ΟΡΚΟΣ ΣΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ - προσχέδιο νόμου