***Σε συνέχεια της κινητοποίησης της 1ης Ιουνίου 2007 γίνεται συλλογή υπογραφών στο e-petition-site Gia tin Ygeia gopetition.com, όπου μπορούν να συμμετάσχουν όλοι. Τελικοί αποδέκτες της συλλογής υπογραφών είναι ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, οι Υπουργοί και Βουλευτές μας, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Κομισσιόν*** ***Continuing the 1st of June 2007 movement, an e-petition "For Health" takes place at Gia tin Ygeia gopetition.com, where everyone can participate. The final recipients of the e-petition are the the Greek Minister for Health and Welfare, Ministers and Members of the Greek Parliament, the European Parliament and the European Commission***

1.6.08

ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΤΑ, ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ;

Η ροή του υλικού για ανάρτηση από όσους επιθυμούν στα μπλογκς τους είναι η εξής:

1. Βίντεος για α. Αιμοδοσία β. Συλλογή Υπογραφών γ. 01.06.08
2. Μπάννερς για Αιμοδοσία
3. Κειμενάκι για αποστολή SMS
4. Κείμενα για την 1η Ιουνίου (α. μικρό β.αναλυτικό)
5. Crawl για Συλλογή Υπογραφών
6. Λίστα με τα Κέντρα Αιμοδοσίας σε όλη την Ελλάδα.


Ακολουθούν κείμενα που αναρτήθηκαν για την ημέρα και την Αμαλία, αλλά μπαίνουν λίγο πιο κάτω για λόγους ευκολίας πλοήγησης την σημερινή ημέρα. Για διευκόλυνση των αναγνωστών, μπαίνει πιο κάτω προσωρινά και το sidebar.

Για τεχνικά, διαδικαστικά και άλλα θέματα, σχολιάζετε κατευθείαν εδώ για να μπορούμε να τα παρακολουθούμε. Νέο υλικό που θα έρχεται, θα αναρτάται αντίστοιχα. Ιδέες που έχουν ήδη ξεκινήσει από τα σχόλια να γίνονται πλατφόρμα για μελλοντικές κινητοποιήσεις, καθώς και νέες που θα έρχονται, θα γίνουν ξεχωριστό ποστ. Συνεχίζουμε!

40 σχόλια:

Aνεμος είπε...

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.
ΟΤΑΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΠΑΝ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΞΕΡΑΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΤΕ.ΨΕΜΑ.400.ΟΟΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΑΜΕ.

ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΦΟΡΑ ΕΝΑΝ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΑΜΑΛΙΑΣ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΤΟ ΦΑΚΕΛΑΚΙ.

1 ΙΟΥΝΙΟΥ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΠΑΛΗ ΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ ΘΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΣΤΑ BLOGS ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΜΑΛΙΑΣ H ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ Η ΠΑΡΑΠΑΙΔΕΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΩΝ 700 ΕΥΡΩ

ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι να πιάσει τόπο ο κόπος σας παιδιά, και να φιλοτιμηθούν πολλοί να πάνε να γεμίσουν τις τράπεζες αίματος.

Αλλά περισσότερο, να φιλοτιμηθούν οι αλήτες που κατάντησαν την Υγεία εμπόριο και να κάνουν αυτά που πρέπει.

ΦΤΑΝΕΙ!

Aphrodite είπε...

Πιο ήμερα λοιπόν από πέρισυ, αλλά πολύ πιο αποφασισμένα...

Όλοι μαζί παιδιά, να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό!

Καλό ξημέρωμα σε όλους, καλή ανάρρωση στους ασθενείς. Και γρήγορη!

Ανώνυμος είπε...

Symmetexoume ki emeis ki as mi mas xerete

Den eimaste bloggers

Gia tin Amalia

Gia tin Ygeia

Ανώνυμος είπε...

Καλή ανάπαυση να έχει η Αμαλία!
Όλοι κάνουμε το καλύτερο!
Κι όσοι δεν είναι bloggers πιστεύω ότι προσπαθούνε για ότι καλύτερο!!!
Μπράβο παιδιά! Μπράβο για τη προσπάθειά σας! Ένας χρόνος μετά και αποδείξατε ότι οι κινήσεις σας και οι αποφάσεις σας δεν ήταν "ωμές!"!!! Ούτε απλώς συναισθηματισμοί!!! Ήταν και είναι αληθινή αγάπη και ανθρωπιά!!!

-=IMAGINOS=- είπε...

Εμένα πάλι όλα αυτά μου φαίνονται παπαριές και προφάσεις εν αμαρτίαις?

Ημέρα της μαμάς, ημέρα κατά του καπνίσματος, ημέρα των ερωτευμένων, ημέρα κατά της φτώχειας, ημέρα περιβάλλοντος, ημέρα ανακύκλωσης, ημέρα των ζώων, ημέρα αιμοδοσίας και λοιπά κουραφέξαλα.

Ας σταματήσουμε τις υποκρισίες και τα άλλοθι και να πράξουμε τα αυτονόητα χωρίς να περιμένουμε "τις ημέρες"! Εγώ έχω κάρτα αιμοδότη και δίνω αίμα μία ή δύο φορές το χρόνο αλλά κανείς δε με παρακινεί να δώσω αίμα ούτε με μπανεράκια ούτε με μεγάλα λόγια από πολυθρόνες, το θεωρώ απλά υποχρέωση μου και τέλος.

Εάν πήγαν πάνω από 5 άτομα να δώσουν αίμα επειδή διάβασαν τις «προτροπές», εμένα να με χέσετε...

Aνεμος είπε...

ΜΗΝ ΟΡΓΙΖΕΣΑΙ ΦΙΛΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΝ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΜΑΛΙΑΣ
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΜΟΔΟΣΕΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΠΟΣΤ ΤΟΥΣ

Aνεμος είπε...

συνχωρεστε την πίκρα μου ανέβασα ένα βιντεο ότι ξεχνάμε τα πάντα σε αυτό τον τόπο
http://www.youtube.com/watch?v=VBZVzVLiSmI

Aνεμος είπε...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ ΠΑΝΤΑ ΞΕΧΝΑΝΕ

Μια Ελλάδα που, όχι μόνο με πληγώνει, όπως πλήγωνε το Σεφέρη (ποιoς είναι αυτός; Παίχτης του Fame Story;) αλλά με κάνει ουκ ολίγες φορές να ντρέπομαι που είμαι Έλληνας...

Lucha Libre είπε...

Υποπτεύομαι Imaginos πως το άκομψο σχόλιο που έκανες με copy τόσο εδώ, όσο και στο Jungle Report, δε θα το είχες καν σκεφτεί αν δεν μετρούσαν μέσα σου πρωτίστως οι ιδεολογικές και πολιτικές αντιπαραθέσεις.
Ο κομπασμός δεν συνάδει με την αιμοδοσία, ούτε η απαξίωση όσων την επιλέγουν ως φόρο τιμής και κρίσιμη πρακτική διαμαρτυρίας.
................................

Κατά τα άλλα, ας στέλνουμε και mails με τα κείμενα, και με την παράκληση να προωθούνται.
Να συνεχίσουμε.
Για τις παραστάσεις που λέγαμε είναι κανείς πρόθυμος;

JUNE1ST είπε...

Για όποιον είχε/έχει την πολυτέλεια να μην χρειάστηκε αίμα δικός του άνθρωπος για χειρουργείο, και την πολυτέλεια να μην χρειάστηκε να παρακαλέσει εις μάτην, ή να περιμένει από τους εθελοντές αιμοδότες, όχι 5, ούτε 500 φιάλες δεν θα ήταν ικανοποιητικό νούμερο.

Ας ρωτήσουμε όμως και όσους δεν την έχουν αυτή την πολυτέλεια...

Μακάρι να γίνει συνείδηση όλων η αιμοδοσία. Ασχέτως αφορμής ή κινήτρων.

Απλώς εμείς είχαμε και μνήμη να τιμήσουμε.

-=IMAGINOS=- είπε...

@incontentia

Το Jungle Report έκανε αναδημοσίευση από εδώ και ανέφερε το λινκ αυτού του blog.
Πρώτα έγραψα τη γνώμη μου στο Jungle μετά εδώ μιας και η "ιδέα" ήταν ουσιαστικά αυτού του blog εδώ.

Το ότι έγραψα ότι όλα αυτά τα μπάνερς και τα μεγάλα λόγια είναι ουσιαστικά υποκρισίες και τίποτα περισσότερο αυτό δεν έχει να κάνει με καμία ιδεολογική ή πολιτική αντιπαράθεση εκτός εάν νομίζεις ότι η Αμαλία "ανήκει" μόνο στην αριστερά όπως το πολυτεχνείο ή εάν νομίζεις ότι εγώ ανήκω σε αυτούς που γλύφουν την οποιαδήποτε κυβέρνηση δεξιά ή ότι θέλει να είναι.

Είμαι από αυτούς που δραστηριοποιούνται από μόνοι τους και δε χρειάζομαι ούτε μπανεράκια ούτε προωθήσεις παραινέσεων με emails ή άλλους τρόπους και ότι προσφέρω το προσφέρω αθόρυβα και το θεωρώ χρέος μου γι αυτό και το προσφέρω. Προπαντός δεν είμαι υποκριτής να γράφω και να λέω μεγάλα λόγια για να ξεγελώ τον εαυτό μου από τον οποίο κρύβομαι στην ουσία.

Εάν αυτά σε πειράζουν λυπάμαι, δε μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό. Η πείρα και η πρακτική μου έχει διδάξει ότι αυτοί που λένε μεγάλα λόγια και το "παίζουν", είναι και αυτοί που ζουν εις βάρος της κοινωνίας χωρίς ποτέ να προσφέρουν τίποτα, γι αυτό τα κηρύγματα και τα ψυχογραφήματα, αλλού.

Aνεμος είπε...

ΦΙΛΑΡΑΚΙ IMAGINE ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΣΕ ΣΕΒΟΜΕ .Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΘΟΡΥΒΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΜΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ,Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ Η ΠΑΙΔΕΙΑ.ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΛΙΘΑΡΑΚΗ.ΕΤΣΙ ΣΕΜΝΑ ΟΠΩΣ ΣΕΜΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ

kwstask είπε...

Kαλησπερα σε ολους.Για τις παραστασεις ειμαι μεσα αλλα,πλην Πεμπτης-Παρασκευης(που μπορω και πρωι),μπορω μονο απο τις 4 και μετα...

Lucha Libre είπε...

Κώστα γεια σου, δε βρήκα mail στο προφίλ σου, αν θες στείλε μου στο δικό μου για να επικοινωνήσουμε. Το ίδιο ισχύει και για όποιον άλλον ενδιαφέρεται.
Θα είμαι εκτός Αθήνας ως το τέλος Ιουνίου, αλλά θέλει και προετοιμασία αυτή η κατάσταση, την οποία μπορούμε να αρχίσουμε και από απόσταση.

Lucha Libre είπε...

Κάτι ακόμα. Επειδή η συγκέντρωση υπογραφών πάει καλά, να μην το αφήσουμε να ατονήσει με το πέρασμα των ημερών. Ας συνεχίσουμε να στέλνουμε και sms, και mails (με το κυρίως κείμενο όπως έχει ή προσαρμοσμένο - αφού δεν απευθύνεται μόνο σε bloggers.) Να το κάνουμε και λίγο πιο προσωπικό προς τους φίλους και γνωστούς μας είναι η γνώμη μου, ώστε να μην προωθείται χύμα και απρόσωπα.

Zaphod είπε...

@imaginos

Απαντάω γράφοντας τα ίδια που έγραψα και στο σχόλιό σου στο jungle-report:

"Καλύτερα να γίνεται κάτι από το τίποτε. Όσο μικρό και αν είναι αυτό το κάτι, είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που έκαναν όλοι οι επικριτές μαζί"

kwstask είπε...

incontinentia το email μου ειναι: gatoylis1981@yahoo.gr Στηλε μου mail να τα πουμε...

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η 1η ΙΟΥΝΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΜΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ BANNERS ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΩΝΥΜΟΙ! ☤

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η 1η ΙΟΥΝΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΜΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ BANNERS ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΩΝΥΜΟΙ! ☤

kwstask είπε...

Προς Ανωνυμο 10:33 και 10:47:Γιατι εσυ εισαι επωνυμος?Κι αν ναι γιατι δεν λες ποιος εισαι και μιλας ανωνυμα?Φοβασαι?Η μηπως εισαι βαλτος απο καποιους που τους ενοχλει το ολο θεμα?(Π.χ:φακελλακηδες γιατροι....) Η ακομα καλυτερα μηπως εισαι ενας απο αυτους?....Αν δεν φοβασαι απαντησε... ΥΣΤ:Δεν δαγκωνω....

Ανώνυμος είπε...

Φοβάμαι, πως όποιος είναι "μαζί", όποιος "συνεχίζει", όποιος "ασχολείται", όποιος "γράφει" στο blog του, κινδυνεύει να χαρακτηριστεί "μαλάκας", "καραγκιόζης", "μοιρολογήστρα" και διάφορα ακόμα όμορφα επίθετα, για την φετεινή κινητοποίηση των μπλόγκερς για το γνωστό θέμα της Υγείας με αφορμή τον χαμό της Αμαλίας πριν ένα χρόνο..

Βρε Ουστ κοράκια!!

Ή δεν έχετε αντικείμενο απασχόλησης ή απλά είστε βαλτοί..

Ιδιαίτερα εσείς οι -μονίμως αρνητικοί- ανώνυμοι..

Σ.Σ.
Το παραπάνω σχόλιο δεν αφορά τους χιλιάδες ανώνυμους που μπορεί να μην συμμετέχουν με κανένα τρόπο στις κινητοποιήσεις, αλλά η ψυχή τους είναι δίπλα μας καιπονά..

Zaphod είπε...

@ανώνυμος 1
(θερμή παράκληση: βάλτε ένα nick, της πλάκας έστω, για να μπορούμε να απαντάμε χωρίς να γντ μπέρδεμα)

Και μεις αρχικά ανώνυμοι θέλαμε να είμαστε (εξ' ου και το όνομα - ομπρέλα june1st) αλλά έπεσαν να μας φάνε πως εκπροσωπούμε "σκοτεινά κέντρα", πως ΔΕΝ είμαστε bloggers και άλλα κουλά...

Κατά τα άλλα τρέχα γύρευε....

Aνεμος είπε...

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΝΕΒΑΖΩ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ ΓΙΑ ΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΞΕΧΝΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΘΑ ΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΛΙΝΚ

Aνεμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΜΑΛΙΑΣ Η ΥΓΕΙΑ
ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ
ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Η ΠΑΡΑΠΑΙΔΕΙΑ
Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ
Η ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΑΔΙΚΙΑ ΙΣΩΣ ΑΥΡΙΟ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΑΣ
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ
ΓΙΑΤΙ Η ΑΜΑΛΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΗΝ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ
ΑΔΙΚΙΑ
THΣ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
http://www.youtube.com/watch?v=DNDxzRcldCY

Aνεμος είπε...

H AΔΙΚΙΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ BLOG ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΧΑΒΟΥΖΑ Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ
http://blogs.athensvoice.gr/otelevtaiossamurai

Lucha Libre είπε...

Ανησυχητική σιωπή.
....

Aνεμος είπε...

συνεχίζουμε φίλε και ας σιωπάμε

Lucha Libre είπε...

Άνεμε: :-)
ευχαριστώ

Aνεμος είπε...

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΔΕΡΦΙΑ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΦΙΜΩΣΗ ΤΩΝ BLOGS

Aνεμος είπε...

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΑΜΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
http://www.youtube.com/watch?v=i5-aWeuDX0c

kwstask είπε...

Καλησπερα.Χαθηκα λιγο γιατι εχει πεσει πολλη δουλεια στην δουλεια. incontinentia αυτο που λεγαμε για το θεατρικο τι γινετε?

Aνεμος είπε...

amalia eimaste edo
http://www.youtube.com/watch?v=n-dS5GAiF_8

alkis είπε...

deite mia giatro poy den ta pairnei kai katagelei

alkis είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=mVpjq0BLUYo

Ανώνυμος είπε...

Η σύνδεση με το Alexa.com δείχνει επισκεψιμότητα και γραφική παράσταση για το blog της Αμαλίας την τρέχουσα στιγμή της σύνδεσης και όχι αυτήν της 1.6.07. Μήπως ξέρει κανείς πως μπορώ να βρω τα στατιστικά από το Alexa για την 1η Ιουνίου 2007.

Ευχαριστώ
Δώρα

fractal είπε...

Ας βάλει ο κθένας μας στον εαυτό του αυτό το ερώτημα.Την αλλάγή να μην την περιμένουμε απέξω δεν θάρθει πότε. Η αλλαγή είναι εσωτερική διαδικασία. Του έσω κόσμου μας. Που θα αποτυπωθει κάποια στιγμή στο έξω.

Aνεμος είπε...

fractal μίλησες τη γλώσσα της αλήθειας να σε καλά

Aνεμος είπε...

fractal ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΡΗΣΗ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΛΟΓΚ
http://blogs.athensvoice.gr/otelevtaiossamurai

houlia είπε...

Απ το Πασχα, στα Χριστούγεννα, στο καλοκαίρι...σε διακρίνω τυχαία μέσα απ την πολλή αντηλιά μιας πόλης που αδρανεί (εξωτερικά μόνο;))