***Σε συνέχεια της κινητοποίησης της 1ης Ιουνίου 2007 γίνεται συλλογή υπογραφών στο e-petition-site Gia tin Ygeia gopetition.com, όπου μπορούν να συμμετάσχουν όλοι. Τελικοί αποδέκτες της συλλογής υπογραφών είναι ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, οι Υπουργοί και Βουλευτές μας, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Κομισσιόν*** ***Continuing the 1st of June 2007 movement, an e-petition "For Health" takes place at Gia tin Ygeia gopetition.com, where everyone can participate. The final recipients of the e-petition are the the Greek Minister for Health and Welfare, Ministers and Members of the Greek Parliament, the European Parliament and the European Commission***

26.5.07

ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 1ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2007

Κίνηση: Διαμαρτυρία bloggers εκ μέρους όλων
Αιτία: Αναλγησία, αυθαιρεσία, ασυνειδησία Ε.Σ.Υ.
Αφορμή: http://fakellaki.blogspot.com/
Στόχος: Να ληφθούν μέτρα από την πολιτεία
Να αλλάξει η νοοτροπία γιατρών και ασθενών
.

Φτάσαμε στο τέλος της «Επόμενης Μέρας». Αυτό που θέλαμε το πετύχαμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και με το παραπάνω. Η μεγαλύτερη ηλεκτρονική κινητοποίηση που έγινε ποτέ στην Ελλάδα την 1η Ιουνίου 2007, με τη συμμετοχή χιλιάδων πολιτών με κάθε τρόπο, έστειλε το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση καθαρά και ξάστερα. Μας έμαθαν, κι ας μη φαινόμαστε. Δεν υπάρχουν από πίσω κόμματα, συντεχνίες, συμφέροντα. Φωνάξαμε για το αυτονόητο: την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

56.116 επισκέπτες στο fakellaki.blogspot την 1η Ιουνίου, πάνω από 30 χώρες και 120 οργανώσεις να δέχονται και να στέλνουν πάνω από 120.000 e-mails, τα videos κορυφή σε youtube και google, χιλιάδες bloggers να αφιερώνουν την ημέρα στην Αμαλία και πάνω από 400.000 άνθρωποι να ψάχνουν στις μηχανές αναζήτησης να μάθουν.

Μόνο και μόνο εδώ, στο blog που στήθηκε κι οργανώθηκε σε χρόνο-ρεκόρ για να μαθευτούν και να διαδοθούν τα βασικά σημεία της διαμαρτυρίας, πάνω από 10.000 άνθρωποι μπήκαν χτες για να αντλήσουν υλικό. The rest is history.

Παρακολουθούμε.

Η δημοσιότητα θα κάνει τον κύκλο της, αλλά η ιστορία δεν σταματά εδώ.Τώρα αρχίζει η ουσιαστική δουλειά ΟΛΩΝ ΜΑΣ, ο καθένας βάζει τον καλυτερό του εαυτό. Θα πάρει καιρό, αυτά δεν αλλάζουν εύκολα.

Αλλά αλλάζουν.


Συνεχίζουμε!


Πρωτοβουλία Ελλήνων bloggers.

Δεν υπάρχουν σχόλια: